Impresiona╚Ťi-v─â clien╚Ťii cu un design web profesional

Pute╚Ťi ob╚Ťine un site web elegant ╚Öi nou, care este pe deplin optimizat pentru cele mai bune performan╚Ťe online de la designeri experimenta╚Ťi ╚Öi profesioni╚Öti de la SEOsite.ro

Creare site web

Web Design 1

Profita╚Ťi de un site web nou, optimizat complet, ob╚Ťine╚Ťi o carte de vizit─â excelent─â. Un site web atractiv ╚Öi elegant este doar primul pas ├«n calea c─âtre succesul online. Realiz─âm site-uri web de prezentare pentru afaceri din orice domeniu de activitate, la pre╚Ťuri competitive.

Creare magazin online

Web Design 2

Dezvolt─âm comer╚Ťul electronic, realiz├ónd magazine online profesionale, adaptate recomand─ârilor Google, dar ╚Öi a╚Ötept─ârilor clien╚Ťilor. Avem pre╚Ťuri competitive pentru ecommerce web design, realiz─âm magazine online profesionale pentru orice afacere.

WEB DESIGN

Servicii complete web design și ecommerce web design

Import Produse

Import produse de la furnizori: avem experien╚Ť─â ├«n importul automat a milioane de produse de la furnizori, la un raport calitate-pre╚Ť foarte accesibil.

Notificari Clienti

Notificare automat─â prin telefon sau e-mail,┬á anuntam clien╚Ťii atunci c├ónd apar produse noi sau articole noi pe blog. Notific─ârile vor fi transmise instant sau programat.

Administrare Website

Putem administra site-uri si magazine online, lucr─âm incredibil de rapid pe orice platform─â: WordPress, Prestashop, Magento, Opencart sau custom.

Web Design SEO

Toate site-urile ╚Öi magazinele online realizate de noi sunt optimizate pentru vitez─â ╚Öi securitate, contribuim la un mediu online pl─âcut ╚Öi sigur pentru to╚Ťi.

Content & Reviews

Un site profesional are con╚Ťinut personalizat, imagini perfecte la fiecare produs, descrieri complete. Un site puternic, cu autoritate, ob╚Ťine natural review-uri de 5 stele.

Social Touch

Ajut─âm vizitatorii dvs s─â se conecteze, ├«nregistreze sau s─â dea comand─â pe site – cu contul lor de socializare Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter sau Google.

Profita╚Ťi de un site web optimizat complet

MAI MULT TRAFIC

Un web design optimizat v─â poate ├«mbun─ât─â╚Ťi pozi╚Ťia ├«n motoarele de c─âutare, ceea ce duce la mai mul╚Ťi vizitatori.

CONVERSIE MAI BUN─é

Un site web optimizat aduce trafic de calitate din motoarele de c─âutare, ceea ce inseamn─â mai mul╚Ťi clien╚Ťi.

MAI MULTE ÎNCASĂRI

Pe măsură ce crește traficul de calitate, crește și rata de conversie, iar încasările dvs. vor fi mai mari.

Pre╚Ťuri Web Design

Descoperi╚Ťi c├ót de flexibile sunt preturile noastre pentru web design!

Web Design 1
Pre╚Ťuri ├«ncep├ónd cu 3000 lei┬á

Website profesional, ideal pentru prezentare afacere. Site web optimizat pentru motorul de c─âutare Google ╚Öi re╚Ťelele de socializare. Termen de execu╚Ťie 7 zile. Include: g─âzduire web 1 an ╚Öi certificat de securitate SSL.

Creare Site de Prezentare

 Suntem pe WhatsApp 24/7

Web Design 2
Pre╚Ťuri ├«ncep├ónd cu 5000 lei

Magazin online profesional, optimizat pentru motorul de c─âutare Google ╚Öi re╚Ťelele de socializare. Termen de execu╚Ťie 7 zile. Include: g─âzduire web 1 an, certificat de securitate SSL, modul de plata, modul de facturare, modul de livrare.

Creare Magazin Online

 Suntem pe WhatsApp 24/7

Web Design 5
Import Produse de la 1 leu/produs

Serviciu profesional de import produse de la furnizori în magazinul dvs online, putem importă mii, zeci de mii sau chiar sute de mii de produse, într-un timp record, indiferent de platforma ecommerce utilizată.

Import Produse

 Suntem pe WhatsApp 24/7

Întrebări și Răspunsuri Web Design

Ce inseamn─â web design ?

Prin design web se ├«n╚Ťelege ├«n general realizarea de site-uri web, de la momentul conceperii structurii ╚Öi interfe╚Ťei grafice ╚Öi p├ón─â la finalizarea program─ârii ╚Öi introducerea propriu-zis─â a datelor care alc─âtuiesc con╚Ťinutul sitului - imagini, text, fi╚Öiere ╚Öi alte elemente.

Ce este necesar pentru realizarea unui site web ?

Orice site web trece în mod necesar prin mai multe etape:

Analiza preliminar─â
Concretizarea ideilor
Schi╚Ťarea elementelor vizuale ╚Öi compunerea structurii sitului
Scrierea codului ce descrie structura și designul fiecărei pagini web în HTML, CSS, Javascript etc.
Testarea sitului
Schimbarea p─âr╚Ťilor care nu corespund ╚Ťintei
Publicarea site-ului pe Internet sau pe un intranet
Modificarea ulterioar─â ╚Öi relansarea pe Internet, dup─â nevoile clien╚Ťilor sau ale timpului

Actualizările ulterioare ale site-ului pot fi făcute în două moduri :

prin interven╚Ťia web designer-ului
prin accesarea proprietarului site-ului a interfe╚Ťei de administrare pus─â la dispozi╚Ťie de web designer.

Cea mai recomandată metodă este cea de-a doua, aceea în care site-ul dispune de CMS ( content system management )în care proprietarul site-ului nu mai depinde de web designer.

Dup─â stabilirea structurii sitului se intr─â ├«n etapa conceperii unei interfe╚Ťe grafice care, pe l├óng─â scopurile sale estetice, trebuie s─â faciliteze ╚Öi accesul vizitatorilor la toate sec╚Ťiunile publice ale sitului, s─â fie comprehensiv─â ╚Öi, nu ├«n ultimul r├ónd, s─â asigure ╚Öi ├«nc─ârcarea rapid─â a paginilor, prin modul ├«n care sunt realizate diversele elemente grafice. Este recomandat sa fie citite cele mai reprezentative rapoarte de uzabilitate.

Din punctul de vedere al designului siturile sunt în mare parte alcătuite din tabele cu linii (invizibile pe ecran) în care se inserează imagini (siglă, imagini-simbol, butoane etc.) și texte, în așa fel încât aspectul să fie unitar și să nu se sesizeze vizual organizarea tabelară. Celulele tabelelor:

pot avea fundaluri colorate,
pot fi alcătuite din imagini și desene care se repetă pe orizontală sau pe verticală,
pot fi umplute cu texturi mai mult sau mai pu╚Ťin neregulate (ca pietri╚Öul, frunzi╚Öul etc.)
sau pot rămâne și albe.

Este de notat c─â actualmente locul tabelelor a fost luat de popularul mod de formatare CSS, care reprezint─â o solu╚Ťie mai "curat─â" din punctul de vedere al program─ârii dec├ót utilizarea tabelelor.

Astfel, graficianul utilizeaz─â ini╚Ťial un program de grafic─â (de exemplu Adobe Photoshop sau Corel PhotoPaint) pentru a concepe un "instantaneu" al sitului respectiv. El creeaz─â forma butoanelor grafice, dimensioneaz─â ╚Öi pozi╚Ťioneaz─â sigla sitului, stabile╚Öte locul meniurilor pe ecran, dimensiunea ╚Öi aspectul textului, schema de culori a sitului, precum ╚Öi alte aspecte specifice. Datorit─â faptului c─â aceast─â imagine primar─â este apoi "t─âiat─â" ├«n imagini mai mici, care urmeaz─â s─â fie inserate ├«n tabele sau definite ├«n CSS, din punct de vedere grafic siturile se supun acelora╚Öi reguli de compozi╚Ťie ca ╚Öi lucr─ârile grafice tip─ârite, ├«mbinate ├«ns─â cu o serie de parametri tehnici care permit implementarea ulterioar─â a elementelor de programare. Astfel, un "grafician de web" va lucra altfel dec├ót un "grafician de print", ├«ncerc├ónd s─â anticipeze locurile unde pot ap─ârea probleme ╚Öi s─â g─âseasc─â solu╚Ťii pentru a evita orice deformare a sitului, indiferent dac─â urmeaz─â s─â fie utilizate dimensiuni relative sau absolute. De exemplu, un grafician de web trebuie s─â ╚Ötie c─â este preferabil s─â utilizeze fundaluri de tip "culoare indicat─â din cod" sau de tip "imagine repetat─â pe axa x sau y", dec├ót fundaluri dintr-o singur─â imagine foarte mare, care ar reduce mult viteza de ├«nc─ârcare a sitului.

Dup─â ce imaginea ini╚Ťial─â a fost ├«mp─âr╚Ťit─â ├«n mai multe imagini mici, acestea se introduc ├«n tabele sau se pozi╚Ťioneaz─â cu ajutorul CSS, fie prin scrierea direct─â a codului HTML ├«ntr-un program simplu de editare text, cum ar fi Notepad, fie prin utilizarea unui editor HTML. Astfel se genereaz─â un prim "schelet" al sitului, denumit "mock-up", care simuleaz─â situl ╚Öi toate func╚Ťiile lui, f─âr─â a avea ├«ns─â con╚Ťinutul real, ci numai texte de tip lipsum ╚Öi imagini provizorii. ├Än cazul ├«n care este vorba de un sit simplu, cu pu╚Ťine pagini, tot ce mai r─âm├óne de f─âcut este introducerea con╚Ťinutului final. ├Än cazul ├«n care este vorba de un sit complex, de exemplu un catalog sau un magazin virtual, mock-up-ul intr─â ├«n etapa de programare complex─â, care poate utiliza limbaje mai complicate (de tip server-side ca de exemplu PHP, ASP, sau ╚Öi de tip client-side) precum ╚Öi baze de date.

În concluzie realizarea unui site web la SEO Marketing Solutions implica 3 aspecte majore:

achizi╚Ťionarea unui nume de site (domeniu web)
g─âzduirea siteului pe un server (hosting)
web designul web (crearea site-ului propriu-zis)

Cât costă un site web ?

Designerii web, ├«n mod obi╚Önuit, ├«ncaseaz─â aproximativ 75 EURO pe or─â. Un site web de afaceri ar putea cost─â ├«ntre 5.000 ╚Öi 10.000 EURO, 6.760 EURO fiind costul mediu pentru configurarea, proiectarea, construirea ╚Öi crearea de con╚Ťinut pentru un site web profesional. Aceast─â cifr─â include, de asemenea, ├«ntre╚Ťinerea ╚Öi instruirea clientului.

La SEO Marketing Solutions pre╚Ťurile sunt reduse pe toat─â perioada ├«n care firmele sunt afectate de criz─â noului virus, pre╚Ťul pentru crearea unui site web de prezentare PROFESIONAL pornind de la 3000 lei ╚Öi pre╚Ťul pentru un magazin online PROFESIONAL / site web de v├ónz─âri PROFESIONAL / catalog de produse PROFESIONAL, pornind de la 5000 lei.

Vre╚Ťi deja o ofert─â personalizat─â de design web? Contacta╚Ťi-ne online pentru a descoperi ce talentat─â este echip─â noastr─â de designeri web ╚Öi ce poate face pentru afacerea dvs, la +4 0735 610 202 ( WhatsApp )

Dac─â dori╚Ťi s─â afla╚Ťi mai multe ├«nainte de a solicit─â o ofert─â, continua╚Ťi s─â citi╚Ťi nout─â╚Ťile de pe site-ul nostru !

Ce inseamn─â PHP ?

PHP este un limbaj de programare. Numele PHP provine din limba englez─â ╚Öi este un acronim recursiv: Php: Hypertext Preprocessor. Folosit ini╚Ťial pentru a produce pagini web dinamice, este folosit pe scar─â larg─â ├«n dezvoltarea paginilor ╚Öi aplica╚Ťiilor web.

Ce inseamn─â MYSQL ?

MySQL este un sistem de gestiune a bazelor de date rela╚Ťionale, produs de compania suedeza MySQL AB ╚Öi distribuit sub Licen╚Ťa Public─â General─â GNU. Este cel mai popular SGBD open-source la ora actual─â, fiind o component─â cheie a stivei LAMP.

Ce inseamn─â Ajax ?

Ajax, prescurtare pentru Asynchronous JavaScript and XML, este o tehnic─â de programare pentru crearea de aplica╚Ťii web interactive.

Ce inseamn─â SCHEMA.org ?

Schema.org este o activitate comunitar─â colaborativ─â cu misiunea de a ÔÇ×crea, ├«ntre╚Ťine ╚Öi promova scheme de date structurate pe internet, pe pagini web, ├«n ÔÇőÔÇőmesaje de email ╚Öi nu numai.ÔÇŁ

Ce inseamn─â Webmaster ?

Webmaster este un cuv├ónt compus provenit din limba englez─â ╚Öi utilizat ╚Öi pe rom├óne╚Öte exact ├«n forma original─â englez─â, desemn├ónd o persoan─â care se ├«ngrije╚Öte de editarea ╚Öi men╚Ťinerea actual─â a unui sit web

Ce inseamn─â Web Development ?

Dezvoltarea web este un termen larg, care cuprinde orice activitate legat─â de dezvoltarea unui site web pentru World Wide Web sau intranet. Aceasta poate include dezvoltarea afacerilor prin comer╚Ť electronic, web design, dezvoltarea de con╚Ťinut web, programare specific─â, configurarea serverelor web, etc.

Ce inseamn─â Web Developer ?

├Än domeniul informaticii un dezvoltator web, este o figur─â profesional─â care se ocup─â cu dezvoltarea aplica╚Ťiilor web, ├«n special dezvoltarea codului surs─â de programare, optimizarea bazelor de date ╚Öi a limbajelor de marcare prin intermediul tehnicilor de programare web.

Ce inseamn─â CSS ?

CSS este un standard pentru formatarea elementelor unui document HTML. Stilurile se pot atașa elementelor HTML prin intermediul unor fișiere externe sau în cadrul documentului, prin elementul și/sau atributul style. CSS se poate utiliza și pentru formatarea elementelor XHTML, XML și SVGL

Scroll to Top