SEO v─â ajut─â s─â ob╚Ťine╚Ťi mai mult trafic web de calitate, seo avansat, complet gestionat de exper╚Ťii SEOsite.ro

De╚Öi toat─â lumea are nevoie de SEO, nu toat─â lumea are nevoie de acelea╚Öi servicii SEO. Oferim servicii profesionale de optimizare a motorului de c─âutare cu exper╚Ťi de ├«ncredere. V─â oferim planuri ╚Öi strategii potrivite care s─â corespund─â exact nevoilor dvs.

On-Page SEO

SEO 1

Google recompenseaz─â siteurile profesionale, care se ├«ncarc─â rapid pe orice dispozitiv, sunt sigure ╚Öi ofer─â un con╚Ťinut valoros. Primul pas ├«n orice lupt─â SEO este optimizarea paginilor, sunt peste 200 de subservicii SEO incluse ├«n ceea ce numim On-Page SEO.

Off-Page SEO

SEO 2

Aducem linkuri directe de pe alte site-uri web, compatibile cu toate recomand─ârile Google pentru webmasteri. Off-Page SEO sau Promovare SEO, este un serviciu cu abonament lunar necesar oricarui site web sau magazin online serios.

SEO

Servicii complete SEO pentru site web si magazin online

Optimizare Tehnic─â

Site-urile web sunt construite folosind mai multe tehnologii, cum ar fi html, php, javascript, css, iar datele sunt stocate în baze de date cum ar fi mysql; pentru încărcare rapidă pe orice dispozitiv, noi le optimizăm cu succes în serviciul On-Page SEO.

Optimizare Imagini

Noile recomand─âri Google prev─âd c─â site-urile web s─â foloseasc─â imagini de genera╚Ťie nou─â, webp sau jpeg 2000 ori xr, pentru c─â se comport─â mai bine la compresie f─âr─â a pierde din calitate, iar asta facem noi cu succes in serviciul On-Page SEO.

AMP

AMP este un cadru html care transform─â un site web pentru a putea fi accesat de utilizatorii afla╚Ťi ├«n mi╚Öcare, care nu beneficiaz─â de conexiune rapid─â. Cu AMP nu rata╚Ťi niciun poten╚Ťial client, solicita╚Ťi-ne tehnologia AMP pe site-ul dvs.

PWA

PWA este o aplica╚Ťie web progresiv─â care livreaz─â con╚Ťinutul site-ului web sau al magazinului online pe dispozitivul utilizatorului. Aplica╚Ťia este realizat─â de speciali╚Ötii SEOsite.ro ╚Öi poate fi instalat─â atunci c├ónd utilizatorul acceseaz─â site-ul web.

Rich Snippets

Rich Snippets sau c├ómpuri ├«mbog─â╚Ťite, sunt instrumente care eviden╚Ťiaz─â con╚Ťinutul unui site web afi╚Ö├ónd date adi╚Ťionale despre acesta ├«n c─âut─âri. Site-urile web care folosesc c├ómpurile ├«mbog─â╚Ťite sunt afi╚Öate mai bine ├«n rezultatele de c─âutare Google.

Indexare Instant

Unul dintre serviciile noastre SEO se refer─â la indexarea ├«n motorul de c─âutare Google, am dezvoltat aplica╚Ťii web care permit indexarea instant a paginilor web. Prin aplica╚Ťia noastr─â, timpul de a╚Öteptare a sc─âzut de la c├óteva luni de zile, la c├óteva secunde.

SEO pentru site web dornic de trafic Google

MAI MULT TRAFIC

Un web design optimizat v─â poate ├«mbun─ât─â╚Ťi pozi╚Ťia ├«n motoarele de c─âutare, ceea ce duce la mai mul╚Ťi vizitatori.

CONVERSIE MAI BUN─é

Un site web optimizat aduce trafic de calitate din motoarele de c─âutare, ceea ce inseamn─â mai mul╚Ťi clien╚Ťi.

MAI MULTE ÎNCASĂRI

Pe măsură ce crește traficul de calitate, crește și rata de conversie, iar încasările dvs. vor fi mai mari.

Pre╚Ťuri SEO

Descoperi╚Ťi c├ót de flexibile sunt preturile noastre pentru servicii seo

SEO 1
Pre╚Ťuri ├«ncep├ónd cu 1000 lei┬á

Optimizare tehnic─â site de prezentare pentru ├«nc─ârcare rapid─â ╚Öi indexare corect─â ├«n motorul de c─âutare Google. Include ├«ntre 80 ╚Öi 200 de servicii, ├«n func╚Ťie de site: optimizare html, php, js, css, mysql, imagini, font, text, meta. Timp de execu╚Ťie 1-7 zile.

On-Page SEO

 Suntem pe WhatsApp 24/7

SEO 4
Pre╚Ťuri ├«ncep├ónd cu 2000 lei┬á

Promovare SEO profesională pentru site-uri web și magazine online, cu scop de a crește autoritatea și vizibilitatea în rezultatele de căutare Google. Serviciu pe baza de abonament lunar, include serviciul de creare backlink-uri dofollow.

Off-Page SEO

 Suntem pe WhatsApp 24/7

SEO 5
Preturi incepand cu 5000 lei

Servicii profesionale pentru corporatii. Include ├«n plus servicii de protec╚Ťie brand, delistare din Google, notificare instant atunci c├ónd numele companiei este precizat ├«n mediul online. Serviciu pe baza de abonament lunar.

Corporate SEO

 Suntem pe WhatsApp 24/7

Întrebări și Răspunsuri SEO

Ce înseamnă SEO ?

Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfec╚Ťionare (favorizare) a vizibilit─â╚Ťii site-urilor web sau paginilor web ├«n cadrul ordon─ârii rezultatelor c─âut─ârii ├«n lista f─âcut─â de motorul de c─âutare. SEO este o subcategorie a marketing-ului online SEM, practic─â ap─ârut─â ├«n anul 1990, odat─â cu apari╚Ťia primelor site-uri pe Internet, ╚Öi care reprezint─â totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o form─â ├«n care este propulsat mai sus ├«n lista de rezultate date de un motor de c─âutare pentru diverse cuvinte-cheie, astfel m─ârindu-se traficul calitativ al site-ului ╚Öi experien╚Ťa oferit─â utilizatorilor.

Ce reprezint─â SEO ?

SEO reprezint─â o component─â a Marketing-ului prin faptul c─â necesit─â ├«n╚Ťelegerea modului ├«n care func╚Ťioneaz─â algoritmii de c─âutare ╚Öi ce ar c─âuta vizitatorii, pentru a stabili o coresponden╚Ť─â cu site-urile care ofer─â ceea ce ace╚Ötia caut─â. Anumite tehnici SEO pot implica optimizarea cod─ârii unui site, f─âr─â a face modific─âri vizibile pentru vizitatori, precum ierarhizarea structurii site-ului, evitarea sau rezolvarea unor probleme care ar putea ├«mpiedica motoarele de c─âutare s─â indexeze complet site-ul. Alte eforturi mai vizibile ar fi includerea de con╚Ťinut unic care este u╚Öor indexat ╚Öi extras de pe site-uri web.

Cât costă SEO ?

On-Page SEO - Pre╚Ťuri ├«ncep├ónd cu 1000 lei
Off-Page SEO - Pre╚Ťuri ├«ncep├ónd cu 2000 lei
Corporate SEO - Preturi incepand cu 5000 lei

Ce inseamn─â Search Engine Friendly ?

Termenul de "Search Engine Friendly" ( "Prietenos Motoarelor de C─âutare") este folosit pentru a descrie design-ul, meniurile, sistemul de management al con╚Ťinutului ╚Öi al co╚Öului de produse care poate fi optimizat u╚Öor ╚Öi eficient. Consultan╚Ťii SEO propun adesea SEO ca un serviciu singular, f─âc├ónd parte dintr-o campanie mai mare de marketing. Deoarece un proces de optimizare eficient poate cere schimb─âri ├«n codul surs─â al site-ului, este recomandat s─â fie inclus ├«n dezvoltarea ini╚Ťial─â ╚Öi design-ul site-ului pentru a ajunge s─â fie "Search Engine Friendly".

Care sunt etapele principale pentru optimizarea în motoarele de căutare ?

Fiecare campanie de optimizare SEO este unic─â si adaptat─â fiec─ârei pagini web in parte.

1. Analiza și întocmirea unei strategii SEO:

├Än cadrul acestei etape speciali╚Ötii efectueaz─â cercet─ârile necesare ├«ntocmirii strategiei SEO prin utilizarea unor unelte specifice pentru c─âutarea ╚Öi identificarea celor mai reprezentative cuvinte cheie pentru compania dvs. ╚Öi realizeaza un studiu de pia╚Ť─â asupra concuren╚Ťei ╚Öi strategiei acestora.

2. Examinarea profesional─â a site-ului:

Site-ul va fi analizat pentru examinarea structurii ╚Öi con╚Ťinutului, prin diferite instrumente specializate, care pot identifica diferite erori sau probleme at├ót de programare c├ót ╚Öi de structur─â a site-ului; urmatorul pas urm├ónd a fi rezolvarea acestor probleme de c─âtre echipa de speciali╚Öti.

├Än ceea ce prive╚Öte examinarea con╚Ťinutului se urm─âre╚Öte: acurate╚Ťea, originalitatea, utilitatea, structurarea ├«n pagini, factori care pot influen╚Ťa ├«n mod favorabil/nefavorabil procesul de optimizare SEO.

De asemenea, se ofer─â suport pentru ├«n╚Ťelegerea modului ├«n care trebuie realizat con╚Ťinutul pentru ca ulterior acesta s─â reprezinte un punct forte.

3. Implementarea propriu-zis─â a strategiei SEO:

La baza unei strategii SEO de succes st─â realizarea corect─â a campaniei de Link Building, care const─â ├«n direc╚Ťionarea a c├ót mai multor link-uri c─âtre site-ul dvs, aduc├ónd o serie de beneficii acestuia. Pentru ├«ntocmirea de Link Building corect, natural ╚Öi legal sunt necesare idei practice ╚Öi strategii de promovare a site-ului.

Calitatea con╚Ťinutului din site-ul dvs., ├«n special utilitatea con╚Ťinutului va avea impact direct asupra vizitatorilor, din acest punct se va forma o piramid─â, ├«n v├órful c─âreia va fi pozi╚Ťionat─â compania dvs, apoi vizitatorii mul╚Ťumi╚Ťi de resursele oferite de site-ul dvs. se vor transforma ├«n clien╚Ťi multumi╚Ťi, care la r├óndul lor vor aduce noi clien╚Ťi, contribuind astfel prin recomand─âri la promovarea afacerii dvs.

4. Generare rapoarte și statistici:

├Än urma aplic─ârii strategiei SEO se va putea observa efectul acesteia din punct de vedere al traficiului ╚Öi a cre╚Öterii pozi╚Ťiei din rezultatele motoarelor de c─âutare prin rapoartele ╚Öi statisticile generate lunar clien╚Ťilor no╚Ötri; avantajul rapoartelor lunare ÔÇô punere ├«n eviden╚Ťa a cre╚Öterii graduale de la o lun─â la alta sau imbun─ât─â╚Ťirile necesare ce trebuiesc adoptate pentru cre╚Öterea eficien╚Ťei optimiz─ârii.

├Än munca de optimizare toate eforturile sunt ├«ndreptate ├«nspre plasarea site-ului dvs. ├«ntre primele rezultate ale motoarelor de c─âutare, ceea ce va conduce la un numar mai mare de vizitatori pe site-ului dvs ╚Öi ├«n continuare la un numar mai mare de clien╚Ťi. Statisticile ├«n acest domeniu estimeaza c─â 99% dintre vizitatori vor accesa prima pagina a rezultatelor specific c─âutate ├«n timp ce 97% dintre vizitatori vor accesa doar primele 3 rezultate, consider├óndu-le suficiente pentru a-╚Öi crea viziunea clar─â asupra pie╚Ťei de interes.

Ce inseamn─â Friendly URLs ?

O practic─â "White Hat" foarte popular─â ╚Öi apreciat─â este cea a folosirii Friendly URLs. Aceasta practic─â implic─â formatarea ├«ntr-un mod inteligent a leg─âturilor unui site de la forma dinamic─â la o structur─â static─â. Astfel, un site cu leg─âturi care prezint─â o structur─â de forma https://seosite.ro/index.php poate s─â fie optimizat s─â foloseasc─â leg─âturi URL ├«ntr-o form─â mult mai ├«mbun─ât─â╚Ťit─â: https://seosite.ro/

Aceast─â solu╚Ťie se poate implementa ├«n majoritatea serverelor web populare. Pentru site-urile web g─âzduite pe servere Apache, se poate folosi extensia mod_rewrite ╚Öi se poate configura din fi╚Öierul .htaccess.

Iat─â un exemplu simplu de utilizare a extensiei mod_rewrite pe un server Apache folosind o configurare .htaccess:

RewriteEngine on
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]

Cum verific dac─â site-ul meu este optimizat SEO sau nu ?

Agen╚Ťia noastr─â a realizat un tool gratuit pentru testarea ╚Öi verificarea site-urilor web la adresa www.verificaseo.ro - folosi╚Ťi cu ├«ncredere aplica╚Ťia, include rezultatele mai multor juc─âtori pe pia╚Ť─â global─â de servicii online, cum ar fi Google, Moz, Namecheap ╚Öi ICANN. Suntem singura agen╚Ťie SEO din sud-estul Europei care a creat astfel de aplica╚Ťii de verificare SEO pentru publicul larg, cu scopul nobil de a oferi oricui posibilitatea de a testa gratuit ╚Öi de a afl─â informa╚Ťii esen╚Ťiale despre site-ul sau magazinul lor online.

Scroll to Top