SEO Marketing Solutions – performance marketing

SEO Marketing Solutions - performance marketing 2

Marketingul online reprezinta procesul de promovare al unor servicii sau produse catre potentialii clienti, cu ajutorul unor strategii si instrumente digitale. In ziua de azi, mai mult de jumatate din populatie este conectata la internet, iar acest lucru reprezinta un adevarat avantaj pentru lumea business-ului: organizatiile sau firmele se pot promova prin intermediul marketingului online.

Datorita numeroaselor instrumente si mecanisme digitale de masurare a rezultatelor si a performantei unei campanii de promovare, marketingul online include mai multe beneficii decat marketingul traditional. Principalele beneficii si avantaje ale marketingului online, sunt:

  • permite conectarea business-urilor cu potentialii clienti, cu ajutorul instrumentelor avansate, ce duce la tintirea audientei potrivite: segmentarea publicului tinta prin date demografice, astfel incat potentialii clientii sunt tintiti mult mai eficient in mediul online decat in cel traditional/offline
  • cresterea vizibilitatii afacerilor de pe plan local
  • reducerea costurilor de promovare: organizatia sau firma plateste in functie de rezultatele campaniei de promovare
  • permite un control mai bun: masurarea rezultatelor campaniei de promovare cu ajutorul instrumentelor digitale si ajustarea strategiei de promovare in functie de aceste rezultate
  • mai multa flexibilitate: prin campanii de fidelizare, potentialii clienti se pot informa despre produsele sau serviciile pe care ii intereseaza, apoi le pot achizitiona, dupa bunul plac si in orice moment al zilei

Asadar, putem afirma ca marketingul online a luat amploare o data cu tehnologia, iar acum exista pe piata o multime de modalitati de promovare online. Insa, nu toate aceste modalitati beneficiaza de adevaratele avantaje ale online-ului si foarte putine agentii abordeaza strategii de performance marketing, ce aduc rezultate masurabile si performante.

Ce inseamna performance marketing?

Performance marketing este un ansamblu de modalitati de promovare online prin care clientul plateste doar dupa ce se realizeaza o actiune dorita de acesta si in functie de rezultatele acelei actiuni. Ca o strategie de marketing online sa fie performance marketing, trebuie sa se respecte urmatoarele principii: masurarea rezultatelor campaniei sa fie realizata in timp util, sa se optimizeze strategia campaniei conform acestor rezultate, iar obiectivul campaniei sa fie generarea de vanzari si lead-uri.

Performance marketingul schimba complet felul in care agentiile de marketing online realizeaza campanii de promovare, deoarece este influentat modul prin care sunt produse dar si masurate rezultatele acestor campanii.

Cum foloseste SEO Marketing Solutions performance marketing? 

SEO Marketing Solutions este o agentie de performance marketing, dedicata conversiilor. Misiunea SEO Marketing Solutions este sa ajute clientii sa atinga obiectivele de afaceri dorite, prin solutii personalizate. Modelul de lucru SEO Marketing Solutions se bazeaza pe rezultate si performante masurabile, prin strategii complete de performance marketing: optimizare SEO si rata de conversie, campanii PPC, content marketing, dezvoltare web, ecommerce si web design.

SEO Marketing Solutions imbina cu succes tehnicile de marketing online si abordeaza strategii integrale de performance marketing. Spre exemplu, prin optimizarea ratei de conversie (CRO), se mareste procentajul utilizatorilor ce realizeaza o actiune pe un site, pe o pagina de aterizare sau pe o aplicatie. Scopul acestei optimizari este cresterea vanzarilor si generarea de cat mai multe lead-uri.

Rata de conversie este factorul principal ce masoara succesul dintr-o campanie online. Aceasta reprezinta raportul dintre numarul de utilizatorii care realizeaza o actiune pe un site si numarul total de vizitatori unici ai site-ului respectiv.

Serviciul de optimizare SEO este procesul de optimizare al unui site pentru a fi relevant pe paginile cu rezultate ale motoarelor de cautare (de ex., Google). Cu ajutorul serviciului de optimizare SEO, site-ul va ocupa un loc fruntas in SERP (Search Engine Results Page) si va creste rata organica a vizitatorilor acestuia.

Campanii PPC (Pay per Click) sunt o metoda de publicitate platita prin intermediul platformelor Google Ads si Facebook Ads. Promovarea prin campanii Pay per Click este alegerea ideala pentru antreprenorii ce isi doresc rezultate imediate. Cu ajutorul campaniilor PPC, se aduce trafic relevant pe site cu sanse mari de vanzare.

Prin serviciile de content & copywriting, SEO Marketing Solutions urmareste cresterea traficului organic si non-organic. Prin strategii personalizate de Content Marketing, obiectivul este transformarea potentialilor clienti in cumparatori si generarea de lead-uri prin continut original, precum: comunicate de presa, articole de blog, advertoriale, postari social media sau newsletters.

Prin serviciul de dezvoltare web si web design, SEO Marketing Solutions poate realiza website-uri sau aplicatii pentru a facilita experienta utilizatorilor, pentru a realiza conversii si pentru a genera profit.

Identificand o nevoie reala printre proiectele din mediul online, SEO Marketing Solutions isi focuseaza atentia catre cresterea ratei de conversie si garanteaza implicarea totala in orice tip de campanie de promovare: fie pentru awareness, pentru cresterea vizitelor pe un site si a vanzarilor sau fie pentru simpla conectare si interactiune a unei afaceri cu potentialii sai clienti.

Contact SEO Marketing Solutions 24/7

  • Telefon: +4 0735 610 202 ( L-V intre 10-18 )
  • WhatsApp: +40735610202 ( Non Stop 24/7 )
  • E-mail: agentieseo@gmail.com
  • Website: https://seosite.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top