Servicii Ecommerce Personalizate

Pune echipa SEOsite.ro s─â lucreze pentru afacerea ta online ╚Öi ob╚Ťine mai mult ├«ntr-un timp mult mai scurt

Optimizare Magazin Online

Ecommerce 1

Profita╚Ťi de serviciul nostru de optimizare complet─â pentru motorul de c─âutare, ob╚Ťine╚Ťi un site web de v├ónz─âri, atractiv ╚Öi actualizat conform ultimelor recomand─âri Google. Oferim servicii profesionale de optimizare magazine online.

Creare magazin online

Ecommerce 2

Profita╚Ťi de serviciul nostru de realizare magazine online personalizate, ob╚Ťine╚Ťi un site web de v├ónz─âri cu toate facilit─â╚Ťile incluse: livrare, plata, import produse, seo. Oferim servicii profesionale de creare magazine online personalizate.

ECOMMERCE

Servicii complete ecommerce pentru afaceri online

Import Produse

Import produse de la furnizori: avem experien╚Ť─â ├«n importul automat a milioane de produse de la furnizori, la un raport calitate-pre╚Ť foarte accesibil.

Notificari Clienti

Notificare automat─â prin telefon sau e-mail,┬á anuntam clien╚Ťii atunci c├ónd apar produse noi sau articole noi pe blog. Notific─ârile vor fi transmise instant sau programat.

Administrare Magazin

Putem administra site-uri si magazine online, lucr─âm incredibil de rapid pe orice platform─â: WordPress, Prestashop, Magento, Opencart sau custom.

Ecommerce SEO

Toate magazinele online realizate de noi sunt optimizate pentru vitez─â ╚Öi securitate, contribuim la un mediu online pl─âcut ╚Öi sigur pentru to╚Ťi.

Content & Reviews

Un magazin profesional are con╚Ťinut personalizat, imagini perfecte la fiecare produs, descrieri complete. Devino puternic, cu autoritate, ob╚Ťine natural review-uri de 5 stele.

Social Touch

Ajut─âm vizitatorii dvs s─â se conecteze, ├«nregistreze sau s─â dea comand─â pe site – cu contul lor de socializare Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter sau Google.

Profita╚Ťi de un magazin online optimizat complet

TRAFIC ECOMMERCE

Un magazin online profesional v─â poate ├«mbun─ât─â╚Ťi pozi╚Ťia ├«n motoarele de c─âutare, ceea ce duce la mai mul╚Ťi vizitatori.

CONVERSIE MAI BUN─é

Un magazin online optimizat aduce trafic de calitate din motoarele de c─âutare, ceea ce inseamn─â mai mul╚Ťi clien╚Ťi.

MAI MULTE ÎNCASĂRI

Pe măsură ce crește traficul de calitate, crește și rata de conversie, iar încasările dvs. vor fi mai mari.

Pre╚Ťuri Ecommerce

Descoperi╚Ťi c├ót de flexibile sunt preturile noastre pentru web design!

Ecommerce 1
Pre╚Ťuri ├«ncep├ónd cu 1000 lei┬á

Optimizare tehnic─â site de prezentare pentru ├«nc─ârcare rapid─â ╚Öi indexare corect─â ├«n motorul de c─âutare Google. Include ├«ntre 80 ╚Öi 200 de servicii, ├«n func╚Ťie de site: optimizare html, php, js, css, mysql, imagini, font, text, meta. Timp de execu╚Ťie 1-7 zile.

SEO ECOMMERCE

 Suntem pe WhatsApp 24/7

Ecommerce 2
Pre╚Ťuri ├«ncep├ónd cu 5000 lei

Magazin online profesional, optimizat pentru motorul de c─âutare Google ╚Öi re╚Ťelele de socializare. Termen de execu╚Ťie 7 zile. Include: g─âzduire web 1 an, certificat de securitate SSL, modul de plata, modul de facturare, modul de livrare.

ECOMMERCE DESIGN

 Suntem pe WhatsApp 24/7

Ecommerce 5
Import Produse de la 1 leu/produs

Serviciu profesional de import produse de la furnizori în magazinul dvs online, putem importă mii, zeci de mii sau chiar sute de mii de produse, într-un timp record, indiferent de platforma ecommerce utilizată.

IMPORT PRODUSE

 Suntem pe WhatsApp 24/7

Întrebări și Răspunsuri Ecommerce

Ce inseamn─â ecommerce web design ?

Prin ecommerce design web se ├«n╚Ťelege ├«n general realizarea de magazine online, de la momentul conceperii structurii ╚Öi interfe╚Ťei grafice ╚Öi p├ón─â la finalizarea program─ârii ╚Öi introducerea propriu-zis─â a datelor care alc─âtuiesc con╚Ťinutul sitului - imagini, text, fi╚Öiere ╚Öi alte elemente. Realizam magazine online personalizate pe platforme independente php sau pe platforme populare cum ar fi Magento, Prestashop, Woocommerce, Opencart ...

Ce este necesar pentru realizarea unui magazin online ?

Orice magazin online trece în mod necesar prin mai multe etape:

Analiza preliminar─â
Concretizarea ideilor
Schi╚Ťarea elementelor vizuale ╚Öi compunerea structurii sitului
Scrierea codului ce descrie structura și designul fiecărei pagini web în HTML, CSS, Javascript etc.
Testarea sitului
Schimbarea p─âr╚Ťilor care nu corespund ╚Ťintei
Publicarea magazinului online pe Internet sau pe un intranet
Modificarea ulterioar─â ╚Öi relansarea pe Internet, dup─â nevoile clien╚Ťilor sau ale timpului

Actualizările ulterioare ale magazinului online pot fi făcute în două moduri :

prin interven╚Ťia web designer-ului
prin accesarea proprietarului magazinului online a interfe╚Ťei de administrare pus─â la dispozi╚Ťie de web designer.

Cea mai recomandată metodă este cea de-a doua, aceea în care site-ul dispune de CMS ( content system management )în care proprietarul magazinului online nu mai depinde de web designer.

Dup─â stabilirea structurii magazinului online se intr─â ├«n etapa conceperii unei interfe╚Ťe grafice care, pe l├óng─â scopurile sale estetice, trebuie s─â faciliteze ╚Öi accesul vizitatorilor la toate sec╚Ťiunile publice ale sitului, s─â fie comprehensiv─â ╚Öi, nu ├«n ultimul r├ónd, s─â asigure ╚Öi ├«nc─ârcarea rapid─â a paginilor, prin modul ├«n care sunt realizate diversele elemente grafice. Este recomandat sa fie citite cele mai reprezentative rapoarte de uzabilitate.

Din punctul de vedere al designului siturile sunt în mare parte alcătuite din tabele cu linii (invizibile pe ecran) în care se inserează imagini (siglă, imagini-simbol, butoane etc.) și texte, în așa fel încât aspectul să fie unitar și să nu se sesizeze vizual organizarea tabelară. Celulele tabelelor:

pot avea fundaluri colorate,
pot fi alcătuite din imagini și desene care se repetă pe orizontală sau pe verticală,
pot fi umplute cu texturi mai mult sau mai pu╚Ťin neregulate (ca pietri╚Öul, frunzi╚Öul etc.)
sau pot rămâne și albe.

Este de notat c─â actualmente locul tabelelor a fost luat de popularul mod de formatare CSS, care reprezint─â o solu╚Ťie mai "curat─â" din punctul de vedere al program─ârii dec├ót utilizarea tabelelor.

Astfel, graficianul utilizeaz─â ini╚Ťial un program de grafic─â (de exemplu Adobe Photoshop sau Corel PhotoPaint) pentru a concepe un "instantaneu" al sitului respectiv. El creeaz─â forma butoanelor grafice, dimensioneaz─â ╚Öi pozi╚Ťioneaz─â sigla sitului, stabile╚Öte locul meniurilor pe ecran, dimensiunea ╚Öi aspectul textului, schema de culori a sitului, precum ╚Öi alte aspecte specifice. Datorit─â faptului c─â aceast─â imagine primar─â este apoi "t─âiat─â" ├«n imagini mai mici, care urmeaz─â s─â fie inserate ├«n tabele sau definite ├«n CSS, din punct de vedere grafic siturile se supun acelora╚Öi reguli de compozi╚Ťie ca ╚Öi lucr─ârile grafice tip─ârite, ├«mbinate ├«ns─â cu o serie de parametri tehnici care permit implementarea ulterioar─â a elementelor de programare. Astfel, un "grafician de web" va lucra altfel dec├ót un "grafician de print", ├«ncerc├ónd s─â anticipeze locurile unde pot ap─ârea probleme ╚Öi s─â g─âseasc─â solu╚Ťii pentru a evita orice deformare a sitului, indiferent dac─â urmeaz─â s─â fie utilizate dimensiuni relative sau absolute. De exemplu, un grafician de web trebuie s─â ╚Ötie c─â este preferabil s─â utilizeze fundaluri de tip "culoare indicat─â din cod" sau de tip "imagine repetat─â pe axa x sau y", dec├ót fundaluri dintr-o singur─â imagine foarte mare, care ar reduce mult viteza de ├«nc─ârcare a sitului.

Dup─â ce imaginea ini╚Ťial─â a fost ├«mp─âr╚Ťit─â ├«n mai multe imagini mici, acestea se introduc ├«n tabele sau se pozi╚Ťioneaz─â cu ajutorul CSS, fie prin scrierea direct─â a codului HTML ├«ntr-un program simplu de editare text, cum ar fi Notepad, fie prin utilizarea unui editor HTML. Astfel se genereaz─â un prim "schelet" al sitului, denumit "mock-up", care simuleaz─â situl ╚Öi toate func╚Ťiile lui, f─âr─â a avea ├«ns─â con╚Ťinutul real, ci numai texte de tip lipsum ╚Öi imagini provizorii. ├Än cazul ├«n care este vorba de un sit simplu, cu pu╚Ťine pagini, tot ce mai r─âm├óne de f─âcut este introducerea con╚Ťinutului final. ├Än cazul ├«n care este vorba de un sit complex, de exemplu un catalog sau un magazin virtual, mock-up-ul intr─â ├«n etapa de programare complex─â, care poate utiliza limbaje mai complicate (de tip server-side ca de exemplu PHP, ASP, sau ╚Öi de tip client-side) precum ╚Öi baze de date.

În concluzie realizarea unui magazin online la SEO Marketing Solutions implica 3 aspecte majore:

achizi╚Ťionarea unui nume al magazinului online (domeniu web)
g─âzduirea magazinului online pe un server (hosting)
designul web (crearea magazinului online propriu-zis)

Cât costă un magazin online ?

Designerii web, ├«n mod obi╚Önuit, ├«ncaseaz─â aproximativ 75 EURO pe or─â. Un site web de afaceri ar putea cost─â ├«ntre 5.000 ╚Öi 10.000 EURO, 6.760 EURO fiind costul mediu pentru configurarea, proiectarea, construirea ╚Öi crearea de con╚Ťinut pentru un site web profesional. Aceast─â cifr─â include, de asemenea, ├«ntre╚Ťinerea ╚Öi instruirea clientului.

La SEO Marketing Solutions pre╚Ťurile sunt reduse pe toat─â perioada ├«n care firmele sunt afectate de criz─â noului virus, pre╚Ťul pentru crearea unui magazin online PROFESIONAL / site web de v├ónz─âri PROFESIONAL / catalog de produse PROFESIONAL, pornind de la 5000 lei.

Vre╚Ťi deja o ofert─â personalizat─â de design web? Contacta╚Ťi-ne online pentru a descoperi ce talentat─â este echip─â noastr─â de designeri web ╚Öi ce poate face pentru afacerea dvs, la +4 0735 610 202 ( WhatsApp )

Dac─â dori╚Ťi s─â afla╚Ťi mai multe ├«nainte de a solicit─â o ofert─â, continua╚Ťi s─â citi╚Ťi nout─â╚Ťile de pe site-ul nostru !

Ce inseamn─â PHP ?

PHP este un limbaj de programare. Numele PHP provine din limba englez─â ╚Öi este un acronim recursiv: Php: Hypertext Preprocessor. Folosit ini╚Ťial pentru a produce pagini web dinamice, este folosit pe scar─â larg─â ├«n dezvoltarea paginilor ╚Öi aplica╚Ťiilor web.

Ce inseamn─â MYSQL ?

MySQL este un sistem de gestiune a bazelor de date rela╚Ťionale, produs de compania suedeza MySQL AB ╚Öi distribuit sub Licen╚Ťa Public─â General─â GNU. Este cel mai popular SGBD open-source la ora actual─â, fiind o component─â cheie a stivei LAMP.

Ce inseamn─â Ajax ?

Ajax, prescurtare pentru Asynchronous JavaScript and XML, este o tehnic─â de programare pentru crearea de aplica╚Ťii web interactive.

Ce inseamn─â SCHEMA.org ?

Schema.org este o activitate comunitar─â colaborativ─â cu misiunea de a ÔÇ×crea, ├«ntre╚Ťine ╚Öi promova scheme de date structurate pe internet, pe pagini web, ├«n ÔÇőÔÇőmesaje de email ╚Öi nu numai.ÔÇŁ

Ce inseamn─â Webmaster ?

Webmaster este un cuv├ónt compus provenit din limba englez─â ╚Öi utilizat ╚Öi pe rom├óne╚Öte exact ├«n forma original─â englez─â, desemn├ónd o persoan─â care se ├«ngrije╚Öte de editarea ╚Öi men╚Ťinerea actual─â a unui sit web

Ce inseamn─â Web Development ?

Dezvoltarea web este un termen larg, care cuprinde orice activitate legat─â de dezvoltarea unui site web pentru World Wide Web sau intranet. Aceasta poate include dezvoltarea afacerilor prin comer╚Ť electronic, web design, dezvoltarea de con╚Ťinut web, programare specific─â, configurarea serverelor web, etc.

Ce inseamn─â Web Developer ?

├Än domeniul informaticii un dezvoltator web, este o figur─â profesional─â care se ocup─â cu dezvoltarea aplica╚Ťiilor web, ├«n special dezvoltarea codului surs─â de programare, optimizarea bazelor de date ╚Öi a limbajelor de marcare prin intermediul tehnicilor de programare web.

Ce inseamn─â CSS ?

CSS este un standard pentru formatarea elementelor unui document HTML. Stilurile se pot atașa elementelor HTML prin intermediul unor fișiere externe sau în cadrul documentului, prin elementul și/sau atributul style. CSS se poate utiliza și pentru formatarea elementelor XHTML, XML și SVGL

Scroll to Top