NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO .Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Cap 6. Penalizari si restrictionari Google asupra site-ului tau - text ascuns

Link Sponsorizat
Email Imprimare PDF
Index articol
Cap 6. Penalizari si restrictionari Google asupra site-ului tau
text ascuns


Textul ascuns

Textul ascuns, este un text pe care utilizatorii nu-l pot vedea cand viziteaza pagina. Unii webmasteri, vor folosi acest text, pentru a adauga keyword-uri in interiorul paginii lor, fara sa interfereze cu ceea ce vizitatorii vad de fapt. Motoarele de cautare vad acest "text ascuns".
De exemplu sa presupunem ca ai un fundal alb pe site-ul tau.Daca vrei sa ascunzi text, vei face culoarea textului tau alba (#FFFFFF) si utilizatorii nu l-ar vedea.
Am facut o cautare rapida pe Google si am gasit un exemplu a unui website ce utilizeaza text ascuns.
Priveste mai jos:


La prima vedere, probabil te intrebi unde se afla textul ascuns.Am sa-ti arat. Am mers pe pagina respective si am selectat tastand "ctrl + a".Aceasta va sublinia intregul continut al paginii web asa cum se poate vedea mai jos:

Acum putem vedea clar textul ascuns, situat in partea superioara dreapta avand continutul "manele, manele noi, manele de manele, manele vechi"
Sunt keyword-uri pe care le folosesc pentru a avea un rank bun in motoarele de cautare, pentru a fi vazute cand li se cauta site-ul.Dar totusi nu vor ca vizitatorii sa vada acest text, asa ca au facut textul alb, pentru a se confunda cu fundalul.
Daca mergi pe Google si introduce "manelele" vor avea rank #1 dar cu siguranta nu din acest motiv. Au un rank bun datorita factorilor de optimizare onpage excellent utilizati, despre care te-am invatat in lectiile anterioare.
Daca ar scoate textul ascuns, ar continua sa aiba rank #1 si nu s-ar afla in pericolul de a fi bannati de catre Google.

Tag-uri alt image de spam

Aceasta este o alta modalitate pe care altii o vor incerca pentru a introduce keyword-uri in site-ul lor, permitand motoarelor de cautare sa vada keyword-urile, dar vizitatorii neobservand nici o diferenta pe website.
In urmatorul exemplu avem un site care a vrut sa aiba un rank bun pentru "cabbage soup diet"(supa de salata ptr dieta) .Ceea ce ei au facut: au introdus imaginea unei salate.Apoi au adaugat un tag alt image la graphic.Cand vizitatorii acceseaza site-ul, si trec cu mouse-ul peste imagine, un mic popup va aparea.

Observa ca au repetat de multe ori cuvantul "cabbage soup: si cabbage'.De prea multe ori!Nu are nici un alt scop, decat acela de a 'inghesui' cat mai multe keyword-uri in pagina lor.
Adevaratul scop al unui tag alt image este acela ca daca un vizitator merge pe site-ul tau si imaginea nu se incarca sau nu este permisa de catre browser, va aparea textul in locul imaginii.
Spam-ul datorat este un lucru de care trebuie sa te feresti. Folosirea tag-urilor alt image este un lucru util,dar este un lucru de care se poate abuza. Un bun tag alt image in acest caz ar fi fost:'cabbage soup diet graphic'.

"Surplusuri" in Meta tag-uri.

Ma refer la cazurile cand oamenii folosesc abuziv acelasi keyword in meta tag-uri.
De exemplu, urmatorul website incearca sa aiba un rank foarte bun pentru "tents"(corturi).

Bineinteles ca acest lucru este ridicol. Google nu foloseste Meta tag-uri atunci cand da un rank unui site. Google penalizeaza aceast lucru si nici macar nu-ti foloseste, deci de ce sa-l folosesti?
Stai departe de asa ceva!

"Surplusuri" in Tag-urile Title

Titlul apare in partea superioara stanga in coltul paginii tale. Mai jos ai un exemplu:

Sa nu faci acest lucru!
Nu ai nevoie sa incluzi keyword-urile in tag-urile titlu de mai multe ori. Daca o faci, nu avea decat efect diluat, si daca exagerezi asa cum s-a vazut mai sus, poti fi bannat.
Acestea sunt doar cateva din lucrurile pe care oamenii continua sa le foloseasca online. Si in final acestea vor duce la bannarea site-ului si NU te va ajuta in nici un fel. E doar o pierdere de timp si chiar nu-ti va folosi la nimic si va duce la bannarea site-ului din toate motoarele de cautare.
In capitolul urmator iti voi arata cateva din tehnicile de optimizare de care ar trebui sa te feresti. Multe dintre aceasta sunt lucruri care in procent de 50 % sunt folosite de catre site-uri online, si din cauza carora sunt eliminate de catre Google. Deci fi atent, pentru ca s-ar putea sa faci unele lucruri care nu-ti vor folosi. 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamt, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro