NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO .Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Verificare SEO

Link Sponsorizat

Promovare site webAici va oferim cateva instrumente care va vor fi foarte utile pentru a face o verificare a unui site, instrumente care va ajuta sa gasiti punctele slabe, erorile si va permit sa evaluati adevarata valuare a unui site.

Verifica-ti site-ul acum!


Optimizarea site-urilor este o activitate foarte complexa si cu o dinamica deosebita. Motoarele ce cautare nu expun public regulile dupa care claseaza un site, aceste reguli trebuiesc ghicite sau deduse. Motorul de cautare spune doar ca trebuie sa fii "prietenos cu vizitatorul si cu tot mediul internet" si cel care face optimizarea trebuie sa deduca, de multe ori prin experimente, ce inseamna sa fii prietenos cu vizitatorul. Si aceasta nu este cea mai mare problema , problema primordiala este ca periodic se schimba setul de reguli dup acare se claseaza un site: e posibil azi sa fie clasat dupa numarul de vizitatori, peste 2-3 luni dupa functionalitate si asa mai departe. De aceea optimizarea trebuie sa aiba ca efect obtinerea unui site cat mai perfect, prietenos, frumos, usor de utilizat, vizitat, cu multe trimiteri catre alte site-uri...etc. Acest lucru nu se poate face decat printr-o verificare amanuntita a site-ului.

Concluzia este ca serviciile seo nu pot fi oferite decat de profesionisti si aceste servicii depend de multe ori de factori necunoscuti chiar si pentru cel mai experimentat webdesigner.

Aici va oferim cateva instrumente care va vor fi foarte utile pentru a face o verificare a unui site, instrumente care va ajuta sa gasiti punctele slabe, erorile si va permit sa evaluati adevarata valuare a unui site.

 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamţ, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro