NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO.Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Optimizeaza cuvintele nepotrivite si foarte posibil nu vei avea rezultate

Index articol
Optimizeaza cuvintele nepotrivite si foarte posibil nu vei avea rezultate
Nu incepeti prin a optimiza cuvantul cheie seo site
Codul sursa al paginii
Software si utilitati pentru cuvintele cheie
Link Sponsorizat

Inainte de a incepe, daca nu esti 100 % hotarat sa-ti aduci site-ul in funtea topului Google si a celorlalte motoare de cautare, NU MAI CITI nici un cuvant. Continua sa citesti doar daca intentionezi sa pui in aplicare, tot ceea ce te voi invata.Cel mai bine este sa subliniezi paragrafe, si sa iei notite in timp ce inveti pasii exacti necesari pentru o ridicare a rangului in motoarele de cautare.

Probabil tocmai ti-ai facut un site nou, asociat catorva motoare de cautare si speri ca oamenii il vor accesa si vor cumpara ceea ce tu vinzi.

Dupa ce vor trece cateva saptamani si doar cativa oameni rataciti vor accesa site-ul tau, te vei decide sa incerci sa-ti optimizezi site-ul tau legandu-te de cuvintele cheie in speranta ca vei aparea pe o pozitie superioara intr-unul din milioanele de motoare de cautare. Vor mai trece cateva saptamani si tot nu vei avea noroc.

In acest punct probabil vei abandona si te vei decide fie sa construiesti un alt website avand ca destinatie o alta piata tinta, sau iti vei pierde toata speranta si vei abandona. Deci asa cum probabil ai banuit am vesti noi pentru tine, si nu asa vor merge lucrurile.

Am sa va dau un exemplu specific cu primii pasi pe care trebuie sa-i efectuati atunci cand create orice site.

In exemplul nostru se creeaza un website "www.seosite.ro". Site-ul nostru despre SEO va vinde in principal o carte. Inainte sa incepem sa cream si sa adunam informatii pentru continutul site-ului nostru este necesar sa cercetam cuvintele cheie. Acest lucru este foarte important si nu trebuie sarita aceasta etapa. Pentru a face aceasta cercetare a cuvintelor cheie este necesar sa vizitam cateva site-uri.

Primul dintre ele ar trebui sa fie https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal

Acesta detine un instrument foarte bun de cautare a cuvintelor cheie si este si gratuit. O data ce se acceseaza acest program, putem introduce cuvantul cheie cel mai general pentru site-ul nostru in program. In exemplul nostrum, cuvantul cheie va fi "seo site".(site de optimizare)

Ve-ti observa in imaginea de mai jos, ca acele cuvinte cheie bine alese returneaza o lista de termeni apropiati.

Lista de termeni apropiati

Observam ca fraza cu cea mai buna competite este "website search engine optimization" cu volume de cautare medii, in motorul de cautare Google. Mai tarziu in acest capitol vom invata sa evitam cuvintele cheie cu volum mare de competitie.

Coloana de cuvinte arata cuvantul specific care a fost cautat.Daca introduce "seo site" acest bun instrument de cautare a cuvintelor cheie va returna peste 100 de expresii care contine cuvintele "seo site" care au fost cautate luna anterioara.

Coloana de numarare (search volume) ne va arata cam ce volum de cautare are cuvantul selectat sau fraza selectata in Google.

Deja, vad multe persoane care fac o mare greseala, si recunosc ca am fost si eu unul dintre ei cand mi-am inceput preocuparile online. 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamţ, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro