NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO .Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Optimizarea paginii web

Despre SEOProbabil tocmai ti-ai facut un site nou, asociat catorva motoare de cautare si speri ca oamenii il vor accesa si vor cumpara ceea ce tu vinzi.
Dupa ce vor trece cateva saptamani si doar cativa oameni rataciti vor accesa site-ul tau, te vei decide sa incerci sa-ti optimizezi site-ul tau legandu-te de cuvintele cheie in speranta ca vei aparea pe o pozitie superioara intr-unul din milioanele de motoare de cautare. Vor mai trece cateva saptamani si tot nu vei avea noroc.

Link Sponsorizat>

In acest punct probabil vei abandona si te vei decide fie sa construiesti un alt website avand ca destinatie o alta piata tinta, sau iti vei pierde toata speranta si vei abandona. Deci asa cum probabil ai banuit am vesti noi pentru tine, si nu asa vor merge lucrurile.

 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamţ, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro