NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO .Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Optimizare SEO

Optimizeaza cuvintele nepotrivite si foarte posibil nu vei avea rezultate ...

Nota: Inainte de a incepe, daca nu esti 100 % hotarat sa-ti aduci site-ul in funtea topului Google si a celorlalte motoare de cautare, NU MAI CITI nici un cuvant. Continua sa citesti doar daca intentionezi sa pui in aplicare, tot ceea ce te voi invata.Cel mai bine este sa printezi aceasta carte electronica, sa subliniezi paragrafe, si sa iei notite in timp ce inveti pasii exacti necesari pentru o ridicare a rangului in motoarele de cautare.

OK, in capitolul 1.../span>

Daca te asemeni mie, probabil tocmai ti-ai facut un site nou, asociat catorva motoare de cautare si speri ca oamenii il vor accesa si vor cumpara ceea ce tu vinzi.

Dupa ce vor trece cateva saptamani si doar cativa oameni rataciti vor accesa site-ul tau, te vei decide sa incerci sa-ti optimizezi site-ul tau legandu-te de cuvintele cheie in speranta ca vei aparea pe o pozitie superioara intr-unul din milioanele de motoare de cautare. Vor mai trece cateva saptamani si tot nu vei avea noroc.

In acest punct probabil vei abandona si te vei decide fie sa construiesti un alt website avand ca destinatie o alta piata tinta, sau iti vei pierde toata speranta si vei abandona. Deci asa cum probabil ai banuit am vesti noi pentru tine, si nu asa vor merge lucrurile.

Link Sponsorizat

Nu incepeti prin a optimiza cuvantul cheie principal

De ce? Ve-ti intreba..Daca un cuvant cheie este cautat de atatea ori in Google atunci de 100 de ori din 100 competitia pe care trebuie sa o castigati va fi extrem de dificila.Nu acest lucru trebuie facut acum. Pentru moment, crede-ma pe cuvant, te voi invata mai tarziu de ce incepand cu aceste fraze foarte competitive nu este recomandat.

Hai sa ne uitam putin la Google, ca sa va pot arata exact cate site-uri concureaza pentru acest cuvant.Daca mergem pe google si introducem "seo site", ve-ti vedea ca sunt aproximativ 6 de milioane de site-uri web ce concureaza pentru aceasta fraza cheie!

Nu stiu ce crezi tu, dar parerea mea este ca e un numar coplesitor de site-uri impotriva carora trebuie sa concurezi, mai ales daca esti incepator.

La sfarsitul acestui curs, ve-ti fi eventual capabili sa tintiti numeroase cuvinte cheie cum ar fi "seo site", dar cel mai bine este sa incepeti cu cuvinte cu mai putina competitie. Obtine-ti traffic cu acele cuvinte, si apoi va focalizati pe cuvinte cheie mai importante.

Stai cu noi in urmatoarele capitole pentru a afla mai multe despre optimizarea online.

 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamt, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro