NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO.Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Cap 5. Cum sa depasesti cel mai bine cotat web site pentru un termen ales - mod de a crea links pages

Index articol
Cap 5. Cum sa depasesti cel mai bine cotat web site pentru un termen ales
links pages
rezumat

Care este modul cel mai bun de a creea links pages?


Ar trebui sa plasezi maximum 25 de link-uri spre alte site-uri pe o singura pagina de link-uri.
Ar trebui sa creezi teme ale link-urilor si sa le plasezi doar pe cele care au lucruri in comun, pe aceeasi pagina web.
De exemplu: Ai putea creea o pagina cu link-uri sport, si o pagina cu link-uri de Film. Plaseaza doar link-uri spre pagini de film cu aceasta tema, si tot asa. Acesta este un exemplu care iti arata cum ar trebui sa-ti setezi directorul link-urilor principale.
Link Sponsorizat

Sa presupunem ca am dat click pe "Film", te va duce apoi la o alta pagina, care va face legatura cu fiecare pagina link ce are legatura cu categoria Film.Fiecare pagina de link ar avea maxim 25 de link.Asadar, sunt 25 de link-uri pe Pagina Link 1, 25 link-uri pe Links Page 2, si 25 link-uri pe Links Page 3.Daca ai nevoie sa adaugin mai multe link-uri, ai creea o pagina de Link-uri 4 si tot asa...
Vezi mai jos:

In acest mod iti poti structura cat mai bine paginile de link.Acum sa ne intoarcem la e-mailurile de cerere a link-urilor.
Trebuie sa ai grija, cand trimiti foarte multe e-mailuri. Este ideal sa personalizezi fiecare e-mail in parte, simplu aratand ceea ce te interesa pe site-ul lor si a fost plasat in link. S-ar putea sa dureze putin mai mult timp, dar astfel nu vei fi acuzat ca faci spam.
Prin personalizare , poti spune simplu ca ti-a placut ceva la site-ul lor.
De exemplu, eu as spune ca le-am vizitat site-ul si ca mi-a placut foarte mult un articol.Site-ul dvs are foarte multe articole excelente, si ma intrebam daca nu v-ar interesa sa...etc...
O data ce ai trimis cererea pentru link, tot ceea ce trebuie sa faci este sa astepti e-mailul de raspuns, care iti va transmite ca ti-au adaugat link-ul tau pe site-ul lor. Aceasta metoda este foarte puternica.
Ai un control total asupra celor care fac link catre tine, si modul in care o fac!
O alta modalitate prin care ai putea creste numarul de link-uri catre site-ul tau este aceea de a scrie articole care sa aiba tema topic-ului tau si apoi sa le trimiti spre directoare cu articole. In dosarul fiecarui articol pe care il redactezi, ar trebui sa incluzi o "reclama" despre tine si un link catre site-ul tau, folosind bineinteles keyword-ul de baza in textul ancora.
Aceasta este o metoda excelenta de a obtine "1-way links" catre site-ul tau. "1-way links" inseamna cand un site face link catre tine, fara ca tu sa ii oferi link catre ei. Google si alte motoare de cautare, vad "1-way links" ca fiind mult mai importante decat link-urile reciproce, deci cu cat obtii mai multe "1-way links" catre site-ul tau, cu atat vei avea un rank mai bun.
Un loc bun pentru a gasi fisiere cu multe articole, la care poti sa aderi, il gasesti pe site-ul urmator:

http://www.pro-marketing-online.com/submit-articles.html

Asa cum am spus si mai devreme, sa obtii link-uri catre site-ul tau este absolut necesar pentru a avea un rank bun pe motoarele de cautare. Fie ca obtii link-uri prin cerere pe e-mail, completand formulare de "add a link" sau scriind articole si plasandu-le in directoare, trebuie sa ai link-uri catre site-ul tau. Fara link-uri, nu vei putea avea un rank bun.
Prin cateva ore de munca in fiecare saptamana pentru a obtine link-uri, pe parcursul catorva luni, iti garantez ca vei avea un rank foarte bun, pentru orice termen s-ar cauta. Este o metoda care merge foarte bine!
Din nou, retine "principiile" pe care te invat. Nu conteaza modul in care vei obtine link-urile, conteaza doar sa le obtii. Chiar nu conteaza daca folosesti un program sau alte instrumente pentru a face analiza mai usoara.


 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamt, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro