NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO .Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Cum sa obtii un Ranking de top 10 pe Google sau Yahoo

Optimizarea pentru motoarele de cautare este procedura de adaugare a site-ului tau coorporativ sau personal pe unul din cele 10 locuri de top pe Google sau Yahoo. nu trebuie sa fii o companie multimilionara sau sa dispui de bugete de zeci de mii de euro pentru a ajunge aici, tot ce trebuie este putina rabdare si perseverenta.

Nu exista nici o tehnica secreta sau magica pentru a ajunge in Top10 si nu se face cat ai zice peste dar daca iti optimizezi pagina cu tehnici on si off-page atunci ranking-ul tau va creste substantial pe toate paginile de rezultate alte motoarelor de cautare.

Principalii factori on-page

Cuvintele cheie sunt primul lucru la care trebuie sa va ganditi atunci cand incepeti o campanie SEO si probabil ca acestea vor fi cea mai complicata cercetare care trebuie facuta. O greseala clasica pe care o fac majoritatea webmasterilor este ca se avanta orbeste pe un anumit cuvantfara sa faca o cercetare asupra lui.

Utilizeaza utilitare si programe specializate in cercetarea cuvintelor cheie si incercati sa aflati cam ce cauta utilizatorii pe internet. Cand aveti rezultatele, nu va ingramadatiti sa le luati pe cele mai populare cuvinte si sa le optimizati pe acelea, daca veti concura cu marile companii care au la disponibilitate bugete interminabile pentru optimizare, nu aveti absolut nici o sansa. Cateodata este mai bine sa gasiti un cuvant cheie mai putin popular cu o competitie mai mica. Asadar, celmai bun cuvant cheie este acela care are cele mai putine site-uri optimizate pe el.

Link Sponsorizat
 • Tagul Title
  Tagul title este primul lucru pe care il observa spiderii web ai motoarelor de cautare si in acelasi timp acest tag este foarte important deoarece il vad si vizitatorii astfel se diferentiaza site-urile pe care ei vor alege sa il viziteze, asa ca acest lucru este foarte important. Ceea ce trebuie facut este sa ai cuvintele cheie in tagul title intr-o propozitie concisa. Tineti minte ca site-ul nu trebuie optimizat doar pentru motoarele de cautare, si clinetii dumneavoastra sunt foarte importanti in toata ecuatia aceasta. Incearca sa pui sintaxe ajutatoare in cuvintele tale principale precum "cumpara" sau "comanda acum"
 • Continut
  Continutul poate fi de mai multe feluri: poze, video sau text dar in acest caz textul este principala voastra preocupare deoarece motoarele de cautare le place text.Daca ai sub 100 de cuvinte in site-ul tau ar trebui sa adaugi mai multe. Incearca sa introduci cuvintele tale principale in text dar tine minte sa ai o densitate sub 5% ca sa eviti fenomenul de keyword stuffing. Deasemenea folositi la maxim tagurile H1 si H2, in acelasi timp incercati sa integrati cuvintele cheie principale in aceste taguri. Daca nu va place cum arata un tag H1 incercati implementarea unui document CSS in site.
 • Taguri Meta
  Tagurile meta sunt sintaxe de cod html care contin informatii despre cuvintele cheie si descrierea site-ului dumneavoastra dar care sunt invizibile pentru useri si sunt acolo doar pentru motoarele de cautare. Tagule keywords nu este chiar asa de important pentru motoarele de cautare deoarece a fost abuzat dea lungul anilor de catre webmaster, dureaza foarte putin sa fie implementat si nu strica absolut deloc daca aveti unul. Tagul Description iarasi nu este chiar asa de important in motoarele de cautare dar poate fi super important pentru utilizator. Asta deoarece in cele mai multe cazuri este afisat alaturi de tagul title

 • Tagurile Alt sunt descrierile date imaginilor din site, acestea sunt importante deoarece motorul de cautare in special Google citeste informatia din tagurile alt si listeaza poza in paginile de rezultate Google images.
 • W3C
  W3C dispune de un validator de cod html care verifica paginile site-ului de erori de cod, de regula acest lucru se intampla cand folositi un editor gen Dreamweaver. Nu este super important sa faceti aceasta dar un site fara erori inseamna ca crawlerii vor indexa mai repede pagina dumneavoastra si timpul de incarcare a paginii va fi mai scurt.

Principalii factori off-page

Cel mai eficient mod de a ajunge in topul motoarelor de cautare este sa obtineti link-uri pe alte site-uri catre pagina dumneavoastra si sa faceti acele link-uri sa aiba in textul ancora principalul dumneavoastra cuvant cheie. Acesta este probabil cel mai greu proces intr-o optimizare pentru SE dar si cea care este cel mai de durata.

Este deasemenea foarte important sa aveti rabdare cu campaniile de link-uri. De regula dureaza pana se raspund la requesturile de link-building plus listarea directoarelor.Deasemenea dureaza ceva timp pana veti observa rezultatele unei campanii de link-building ( de regula cam o luna) asa ca nu te astepta sa fii primul pe google maine.

  WEB DESIGN - SITECONSTRUCT - firma de web design , seo , promovare pe internet si hosting .

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamţ, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro