NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO.Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Cap 8. O conceptie gresita asupra popularizarea site-urilor in motoarele de cautare - continuare

Index articol
continuare
Link Sponsorizat

Da, ar trebui sa plasezi cuvantul tau cheie in interiorul paginii tale, si sa faci celelalte tehnici de optimizare care te-am invatat in lectiile anterioare, dar din nou, vreau sa retii acest lucru. OPTIMIZAREA OFFPAGE este cea care va creste rank-ul tau in motoarele de cautare, in special pe Google, Yahoo si MSN. Atunci de ce are adobe.com rank #1 pe google pentru termenii "click here"? Este din cauza link-urilor lor! Cine face link cu ei si modul in care o fac!
Sa deschidem SEO Elite ca sa poti vizualiza ceea ce vreau sa spun.
- in primul rand selectam butonul 1
- apoi introducem URL-ul gasit pe Google la pasul 2
(http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html)
- apoi selectam Google din lista motoarelor de cautare
- in final dam click pe Ok ptr a rula SEO Elite

Cand termina de rulat, dam click pe "report view" pentru a vizualiza rezultatele.
Primul lucru pe care ar trebui sa le observi sunt rank-urile tuturor paginilor care fac link cu adobe.com. Daca dai click pe coloana intitulata "Google PR", va sorta coloana in ordine descrecatoare.
Poti vedea ca paginile care au link catre adobe.com au un Page Rank foarte mare.Orice website cu un Page Rank de 6 sau mai mare sunt pagini cu rank foarte mare. Sunt doar cateva website-uri care au rank PR de 9 pe net, si cateva dintre ele au link catre adobe.com!

Apoi vom da click pe "analysis view".
Daca dam click pe coloana intitulata "anchor text" va sorta coloana in ordine descrecatoare. Putem vedea imediat, cuvintele "click" si "here" se afla in topul celor 10 cuvinte afisate in coloana din partea stanga.
Retine faptul ca textul ancora iti va arata numarul de cate ori cuvantul din coloana "Word" apare in textul ancora a link-ului ce face legatura cu adobe.com.

Textul ancora:
Exemplu: da click aici pentru a downloada Adobe Acrobat Reader (Click here to download Adobe Acrobat Reader).
"lick here" este textul ancora din exemplul de mai sus

Deci uitandu-ne la analiza de mai sus, putem vedea ca, cuvantul "click"aparut in 6 link-uri catre adobe.com si 4.0 % din totalul link-urilor catre adobe.com contin keywordul "click". Keyword-ul "here" a fost gasit in 8 de link-uri catre adobe.com si apare de15.3 % din totalul link-urilor.

De ce adobe.com are rank-ul #1

Cele 2 motive principale pentru care adobe.com are rank 1 pentru keyword-ul "click here" este pentru ca:
1) site-urile care fac link catre adobe.com sunt de calitate (au un page rank mare)
2) site-urile care fac link catre adobe.com folosesc keyword-ul "click" and "here" de multe ori in textul ancora din link-ul catre site-ul adobe.com
Sunt cativa alti factori de optimizare offpage care ajuta adobe.com sa aibe rank 1, dar motivele de baza sunt cele 2 mentionate mai sus. Sper ca acum ai inteles adevarata putere a factorilor de optimizare offpage(linking)
Asa ca data viitoare cand cineva te intreaba care este densitatea corecta de keyword-uri, importanta si de cate ori este necesar sa folosesti bold, italic, sau underline pentru un keyword pe pagina ta, ar fi bine sa le raspunzi ca optimizarea onpage NU este importanta pentru a avea un rank bun, pentru un anumit termen cautat si ca raspunsul corect este optimizarea OFFPAGE. 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamt, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro