NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO.Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Cap 9. Strategii de crestere a rangului site-urilor interne

Index articol
Cap 9. Strategii de crestere a rangului site-urilor interne
analiza onpage
important
Toate paginile
Link Sponsorizat

Acum ca stii cum sa ai un rank bun pentru homepage(index.htm.page), as vrea sa-ti arat alte lucruri pe care trebuie sa le faci pentru a avea un rank bun pentru paginile interne. Pentru a putea face acest lucru, as vrea sa folosesc un website ca exemplu pentru a arata cum trebuie sa-ti structurezi link-urile interne in interiorul paginii tale si un exemplu de website care sa-ti arate ceea ce nu trebuie sa faci. Cred ca vei fi surprins sa afli ca peste 90 % din site-urile de pe internet nu au un link intern adecvat.

Nota: Internal Linking = este modul in care tu faci link catre alte pagini din interiorul website-ului tau.

Iti amintesti ca in lectiile anterioare te-am invatat importanta folosirii keyword-urilor in textul ancora a link-urilor catre tine. Textul ancora este singurul factor important pentru a avea un rank bun pe motoarele de cautare. Nu numai ca trebuie sa obtii link-uri care sa contina keyword-ul de baza in textul ancora , dar de asemeni trebuie sa ai link-uri catre alte pagini web in interiorul website-ului tau, folosind keyword-ul in Textul ancora.


Sa dam un exemplu

Un site ce are un link intern foarte bine structurat : http://www.mikes-marketing-tools.com


Acesta este un site cu tema de marketing , creeat si detinut de catre Michael Wong. Michael Wong este un optimizator de motoare foarte mult apreciat, deci stie exact ce are de facut cand e vorba despre linking intern.
Daca ne uitam la site-ul sau, vei observa ca in coloana din partea dreapta , face link catre alte pagini, in interiorul site-ului, folosindu-se de keyword-urile de baza incearca sa optimizeze fiecare pagina in parte.

De exemplu a optimizat multe din paginile interne ale site-ului pentru diferite nume din domeniul Internet Marketing:

  • Armond Morin
  • Marlon sanders
  • Corey Rudl
  • Key Evoy
  • Neil Shearing
  • Perry Marshal 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamţ, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro