NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO.Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Cap 7. Bannarea site-ului pe Google din greseala

Index articol
Cap 7. Bannarea site-ului pe Google din greseala
vecin nedorit
Link Sponsorizat

In ultimul capitol am discutat despre factorii de optimizare onpage care pot duce la bannarea site-ului tau de catre Google.


Acestea includeau

  • text ascuns
  • spam alt image
  • surplusuri mega tag
  • surplusuri tag title

Si acestea au fost doar cateva din lucrurile de care ar trebui sa te feresti. In acest capitol iti voi arata cateva din tehnicile de optimizare offpage pe care nu ar trebui sa le folosesti niciodata. In primul rand sa "desfiintam" cateva din miturile existente.

  • daca un "link farm" va face legatura catre site-ul tau, vei fi penalizat sau bannat de catre Google - FALS
  • daca site-uri care nu au aceeasi tematica cu tine, site-ul tau va fi penalizat - FALS
  • website-urile care au page rank de 1 vor ajuta, deoarece Google nu afiseaza site-urile cu PR 1 in lista lor de evidenta-FALS.

Nici una din aceste afirmatii nu este adevarata, deoarece :
Orice lucru pe care l-ar face un concurent pentru a dauna site-ului tau nu va fi niciodata penalizat de Google.

Gandeste-te la acest lucru. Daca s-ar putea face aceasta, cati oameni nu ar considera ca ar fi foarte simplu sa-si adauge competitorii pe site-uri link farm catre website-uri cu care nu au legatura si astfel sa le scada PR. Din pacate, ar fi multi care ar gandi astfel.
Singurul mod in care poti fi penalizat pentru optimizarea offpage , este daca faci un link catre "vecini nedoriti", acestia fiind:

- Link farms
- Site-uri penalizate (site-uri care sunt "gray barred" de catre Google)

Acum probabil te gandesti ca te poti feri usor de aceste lucruri? Din pacate nu.

Exemplu:
Priveste acest caz ca pe un exemplu. Sa spunem ca as avea un site si as face schimb de link-uri cu pagina ta. La momentul in care facem schimb de link-uri am avea un Page rank de 5 .Aceasta situatie ar fi schimbul ideal de link.

Ok,timpul va trece si peste cateva luni voi face cateva "black-hat SEO"(ilegalitati)

Nota: Black Hat SEO intervine atunci cand faci acele lucruri pentru care ai putea fi bannat de catre motoarele de cautare. Am mentionat aceste cazuri in lectiile anterioare.

Dupa ce as aplica aceste metode Black Hat SEO, Google se decide sa banneze site-ul meu, ceea ce-mi confera "gray barred Page Rank"Si nu m-as mai afla in indexul site-urilor dat de Google. As disparea complet de pe Google. Tie nu ti-ar pasa, pentru ca nu e vorba de site-ul tau.
Dar ghiceste ce s-ar intampla? Eu as avea in continuare link catre site-ul tau, fiind considerat acum un "vecin nedorit" si ai putea fi penalizat pentru ca ai link cu mine, fara ca macar sa faci nimic diferit pe site-ul tau.
Gandeste-te la asta un minut. Ai putea scadea sute de pozitii in cautare, fara ca macar sa sti ce ai facut rau!
De aceea este foarte important sa fi atent la cei cu care faci link. Daca faci schimb de link-uri cu un site cu aceeasi tematica, verifica din cand in cand ce fac ei, astfel incat sa nu ajungi sa ai link spre un site"gray barred" de catre Google.
Acesta este unul din motivele principale prin care unii sunt penalizati de catre Google si partea proasta e, ca nici nu stiu ce au gresit, pentru ca ei efectiv nici nu si-au schimbat nimic pe site!
Un mod usor pentru a verifica ce fac partenerii de link este de a folosi un instrument util pe care l-am mentionat la cap 4. Poti utiliza SEO Elite pentru a vedea daca ai link catre vecini "rai". Daca se intampla acest lucru, atunci sterge imediat link-ul catre ei si iti pot garanta ca vei vedea o crestere in rank.

Sa verificam din nou cum vom face acest lucru (retine ca poti face acest lucru manual, daca nu ai soft-ul):
- deschide SEO Elite
- introdu una din paginile tale cu link, in caseta text
- selecteaza Google PR din caseta de bifare si click "ok"
SEO Elite va vizita fiecare site cu care ai link si iti va spune daca sunt sau nu, un posibil "vecin rau".
Cum? Hai sa vedem…
O data ce SEO Elite a terminat procesul, da click pentru a vizualiza raportul si uita-te la coloana ce poarta eticheta "Google PR"


Daca observi orice site cu Google Page Rank de 0, aceasta ar putea insemna ca au fost bannati de catre google. Observa ca am spus ca exista "posibilitatea" de a fi bannati .Ar putea fi bannati sau , mai mult, posibil sa fie un site nou si rank-ul lor sa nu fie inca updatat de catre Google.

- deci vei dori sa-ti notezi care site-uri au Page Rank de 0.Apoi vei selecta butonul 6 in cadrul programului SEO Elite. Aceasta optiune iti va permite sa vezi daca website-ul se afla inca in indexul Google. Vei dori sa introduci toate site-urile intr-o caseta text, selecteaza caseta Google, si apoi click "ok".
Daca Google iti returneaza rezultatul 0 pentru site-ul tau, acest lucru iti indica ca ei au fost banati si ca ar trebui sa stergi imediat link-ul catre ei!
Vei fi uimit sa vezi cate site-uri nu au nici cea mai vaga idee ca nu mai au un rank bun, chiar daca au respectat toate tehnicile SEO care ti le-am aratat si tie. Daca e cazul tau, si inca nu ai un rank bun, indraznesc sa presupun ca ai un link catre un site care a fost penalizat si/ sau bannat. 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamţ, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro