NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO.Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Cap 6. Penalizari si restrictionari Google asupra site-ului tau

Index articol
Cap 6. Penalizari si restrictionari Google asupra site-ului tau
text ascuns

Este o intrebare simpla. Ceri lui Google sa penalizeze site-ul tau?

Sunt sigur ca acum probabil te gandesti :"Sigur ca nu!"Si totusi in fiecare zi vad noi persoane care se plang pe forumuri ca site-ul lor a fost bannat de Google si ca" habar nu au de ce".

Aceste persoane pretind ca nu au facut nimic gresit si ca nu au absolut nici o idee de ce site-ul lor nu se mai afla pe Google. Scopul acestei lectii este sa te invete un lucru FOARTE IMPORTANT, ceea ce nu trebuie sa faci atunci cand iti optimizezi factorii onpage.

Cum sti daca ai fost bannat?

Link Sponsorizat
Prima data am sa-ti arat cum poti afla daca ai fost intradevar bannat de Google. De multe ori oamenii cred ca au fost banati, cand in realitate ei doar au un rank inferior si de asta nu-si regasesc site-ul.
Sunt 2 lucruri pe care trebuie sa le faci:

1) Verifica rezultatul dat de Google la cautare
2) Vizualizeaza toolbar-ul Google

Verifica rezultatul dat de Google la cautare


Mergi pe Google si introdu intregul tau URL in casuta de cautare. In acest exemplu vom folosi un nume fictiv(www.jkhlikhkjh.com). Sa presupunem ca acest site a fost in indexul Google la un moment dat. Ca fapt divers, la un moment dat am incercat sa caut www.somerandomdomain.com si www.fakedomainname.com si amandoua erau deja inchiriate. Banuiesc ca unii oameni,chiar nu au prea multa inspiratie

Oricum, vom merge pe Google si vom introduce URL-ul nostru si vom da click pe "search".
www.jkhlikhkjh.com


Observam ca Google va spune ca nu are disponibila nici o informatie pentru acest URL. Aceasta inseamna ca acest URL nu se mai afla in baza de date GOOGLE.
Daca ai introdus un nou site pe Google, intotdeauna vi se va returna acest raspuns, pana cand site-ul va fi indexat. Dar in acest caz, acest site a fost bannat de Google din anumite motive. Un alt mod in care poti afla repede daca site-ul tau a fost banat este prin:

Vizualizarea toolbar-ului Google

Downloadeaza Google Toolbar folosind adresa: http://toolbar.google.com
O data ce l-ai instalat, viziteaza site-ul tau. Daca toolbar-ul Google este complet gri, aceasta inseamna ca ai fost bannat de catre Google.
Bannat:

Nota: majoritatea afisarilor SEO denumesc aceasta situatie "gray barred".

Fara bann:

Ok, deci acum stim cum sa aflam daca site-ul a fost banat sau nu.

Ce poate cauza bannarea unui site?

Sunt multi factori de optimizare a rank-ului onpage si offpage, care pot face ca Google sa baneze site-ul tau. Acum ne vom focaliza doar asupra factorilor onpage care pot duce la bann.
Inainte de a incepe, vreau sa mentionez ca multe site-uri reusesc sa scape, chiar daca fac aceste lucruri. Dar acestea nu vor ajuta sa ai un rank mai bun, ci va fi doar o pierdere de timp, si ca urmare nu te sfatuiesc sa le folosesti. Mai devreme sau mai tarziu Google va indentifica acele site-uri si le v-a inlatura.Nu merita riscul, cand aplici asa ceva pentru a mari rank-ul. 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamţ, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro