NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO .Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Cap 5. Cum sa depasesti cel mai bine cotat web site pentru un termen ales

Index articol
Cap 5. Cum sa depasesti cel mai bine cotat web site pentru un termen ales
links pages
rezumat

Strategii de optimizare


Acesta este lucrul cel mai important pe care trebuie sa-l faci pentru a avea un rank bun. Asa ca asculta atent si "absoarbe" toate informatiile pe care am sa ti le transmit.Este foarte sigur si ar putea parea simplu, dar intr-adevar are efect.
Link Sponsorizat
Acum ca am analizat cele mai bine cotate site-uri din nisa noastra, trebuie sa facem optimizarile necesare pentru a-I depasi. Asa cum te-am invatat mai devreme, nu factorii de optimizare onpage iti vor da sansa cea mai buna pentru un rank superior.

Tine minte, ca factorii onpage include:
  • Titlul paginii
  • Tagu-ri header
  • Tag-uri alt
  • Tag-uri meta
  • Bold, italic si underline
  • Plasarea keyword-urilor in pozitia corecta pe pagina
In timp ce optimizare onpage este ceva ce trebuie sa faci, nu reprezinta totusi ceea ce-ti va da un rank superior. Acest lucru iti este oferit de factorii de optimizare offpage.

Cine are link catre tine si cum o fac

Copiaza strategia de a face link-uri a site-ului in cauza.
Acum ca stim cine are link catre cel mai bine cotat site si cum face acest lucru, putem incepe prin a imita ceea ce ei fac.
Scopul este de contacta acele website-uri ce au link catre site-ul iin cauza si a copia exact strategia de a face link-uri pe care o folosesc pentru a obtine un rank #1.

Am putea face un lucru din doua:

  • am putea merge pe Google si sa introducem : link:www.seochat.com si acest lucru ne-ar arata o lista a site-urilor care fac legatura cu ei, asa cum te-am invatat in capitolul 4.
  • o data ce ai acea lista, ai putea da click pe fiecare site in parte.Sa cauti pe site-urile respective pentru a afla adresa de e-mail pentru contact.
  • Sa deschizi programul tau de e-mail(outlook sau orice alt client de e-mail pe care il folosesti)
  • Sa scri o cerere pentru a obtine un link, intrebandu-I daca vor face link catre site-ul tau, in schimbul faptului ca si tu vei oferi link catre site-ul lor.

Template pentru cererea unui link

Aici ai un exemplu de e-mail tipic pentru a cere un link, care functioneaza bine:

Buna ziua,numele meu este John Smith. Incerc sa gasesc posibili parteneri pentru link, pe care vizitatorii nostrii ar fi interesati sa le viziteze.Am gasit site-ul dumneavoastra ca fiind potrivit pentru vizitatorii nostri.Deja am adaugat link-ul spre pagina dvs la site-ul nostru.
http://www.domain.com/TheLinksPageCreatedBySEOElite.html
Va contactez din dorinta de afla daca acest lucru va este convenabil.De asemeni, as dori sa va intreb, daca ati putea face un link catre noi.Daca da, va rog sa folositi detaliile de mai jos si trimiteti-mi locatia link-ului nostru pe site-ul dvs.
Aici aveti detaliile privind linking-ul: Title (acesta este keyword-ul pe care il tintim, si care in exemplul nostru ar fi "seo chat")
Descriere: URL:http://www.domain.com


Deja detinem link-uri spre cateva site-uri cu PR de 6 sau 7, si deci asteptam ca acest site sa devina in mai putin de o luna un site cu rank-ul de cel putin 5, sau eventual chiar cu PR de 6 sau 7 in 2 -3 luni. Sper sa gasiti aceasta oportunite o cale prin care vizitatorii nostri sa beneficieze de un continut excelent. Cu speranta ca ne vom auzi in curand,
John Smith
www.domain.com

Titlu: aceste este textul ancora pe care am dori sa-l folosim in link-ul nostru.Ar trebui sa incerci sa legi textul ancora de ceea ce fac website-urile bine cotate cu termenul cautat.
Descrierea : aceasta este doar o descriere a site-ului tau.Ar trebui sa scrii lucruri care sa-I faca pe vizitatori sa dea click pe link-ul tau.
URL : Acesta este URL-ul paginii la care incerci sa ai un rank bun.

In continuare fa la fel, cu urmatorul site din lista. Desigur,cere timp, dar este important sa ai cat mai multe website-uri care sa aibe link catre tine.Altfel nu vei avea niciodata un rank bun.

2. Am putea porni SEO Elite si va face pentru noi aceste lucruri automat. Este ceea ce eu aplic si e un proces usor.
- deschide SEO Elite
- selecteaza din primul camp numarul 2
- selecteaza Get links to your website
- creeaza un proiect nou
- faceti click pe Add Websites
- faceti click pe al doilea buton "Find high page rank websites using a competitor"
- introdu www.seochat.com in caseta text
- selecteaza Google din lista motoarelor de cautare
- Finalizati formularul cu Next si Done
- Apasati Ok


Cadrul principal afiseaza:
- toate site-urile care au link catre www.seochat.com
- informatiile de contact pentru site
- de cate ori le-ai trimis e-mail
(acest lucru este util, deoarece trimitand acelasi e-mail de mai multe ori pe acelasi site, poate deranja webmasterii)
Cadrul din partea inferioara iti permite:
- sa creezi cat de multe template-uri de e-mail. In acest fel va trebui sa scri link-ul cerut de e-mail doar o singura data!
- Sa creezi pagini obisnuite cu legaturi, ce contin website-urile carora vrei sa le trimiti e-mailul de cerere a link-ului.

Nota: cel mai bine este sa adaugi tu primul link spre site-ul lor inainte de a le cere sa faca link catre tine. Vei avea sanse mai mari sa ai raspuns in acest mod. SEO Elite iti permite sa adaugi pe oricine ca link pe site-ul tau printr-un simplu click.Se face automat!


- sa trimiti e-mailuri la mii de websiteuri in acelasi timp!
Pentru a trimite mai multe e-mailuri in acelasi timp, trebuie doar sa dai click dreapta pe lista cu site-uri apoi sa apasati pe "Select All". Dupa ce am selectat toate website-urile putem scrie in cadrul inferior email-ul si apasam "Send Email", astfel contactand mii de site-uri deodata.

Astfel ai contactat mai mult de 1000 de website-uri in acelasi timp!

Cel mai bine este sa te asiguri ca ai adaugat un link pentru fiecare website pe site-ul tau, inainte de a-i contacta.In emailul catre ei include URL-ul care sa arate unde ai adaugat link-ul spre ei.Vei avea mai multe rezultate in acest mod!


 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamţ, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro