NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO.Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Cap 2. Imbunatatirea rank-ului prin schimbarea unui factor de optimizare

Index articol
Cap 2. Imbunatatirea rank-ului prin schimbarea unui factor de optimizare
Adauga tag-uri header H2
Ingrosarea, inclinarea si sublinierea

Ok, deci acum am selectat cele 3 keyword-uri principale:

  • Seo search engine optimization site
  • Seo sites
  • Seo site submission web

Observa ca toate cele 3 keyword-uri contin cuvantul "seo site".Acest lucru ne va fi de folos cand vom incepe sa optimizam factorii offpage ranking, despre care vom invata mai tarziu.

Sa optimizam pagina noastra web

Pasul 1: Primul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa selectam titlul paginii pentru site-ul nostru

Titlul paginii ar trebui:

v Sa includa numai keyword-ul de baza.Cu cat plasezi mai putine cuvinte in titlu, cu atat mai usor Google, va da fiecarui keyword o importanta mai mare, si vei avea un rank mai mare.

Cand creezi titlul paginii tale, NU ar trebui sa arate astfel:

  • Bine ai venit pe site-ul nostru! - Nu ar trebui sa arate nici astfel ( desi contine keyword-ul nostru, dar si alte cuvinte nefolositoare).
  • SEO Search Engine Optimization site and seo sites with seo site submission web. - Desi titlul nu este urat si contine si toate keyword-urile, ar trebui sa reducem cuvintele folosite:
  • SEO Sites optimization | Sites with SEO web submission - Acesta ar putea fi un titlu perfect pentru pagina noastra

Se poate observa ca:

- au fost scoase toate "si-urile" (ands)

- a fost inlocuit un and(si) cu caracterul "|"

- Nota: acest character este plasat pe tastatura exact deasupra tastei "enter"

- combina keyword-ul "seo sites" cu "seo site submission web"

Intotdeauna combina keyword-ul , cand este posibil, pentru a putea reduce numarul de cuvinte ce se gasesc in titlu!

Intotdeauna combina keyword-urile in titlul paginii !

Cang Google analizeaza titlul nostru gaseste doar toate cele 3 keyword-uri.Combinarea keywordurilor pentru a reduce numarul de cuvinte afisate in titlu este o buna metoda pentru a sprijini puterea fiecarui keyword individual, ceea ce va avea un impact imediat asupra rank-ului nostrum.

Adauga tag-uri header

In continuare va trebui sa adaugam un header tag si sa plasam in el cel mai important keyword.

Tag-ul header

ar trebui sa fie orientat cat mai mult in directia sus stanga a paginii , pe cat posibil. Cand Google citeste o pagina web , vede textul din partea stanga sus a paginii, si apoi urmareste in jos spre partea din dreapta a paginii.Deci ideal, este sa plasezi tag-ul header in partea de sus stanga sau in mijlocul paginii.
Poti sa te gandesti la un header tag ca titlu pentru orice tip de continut ai pe pagina ta. De exemplu, tag-ul header al acestui capitol ar fi putut fi:

"How changing 1 onpage optimization factor can boost your rankings by over 350 positions!"

Desigur, mi-as fi schimbat titlul lectiei pentru a contine keyword-ul de baza, daca incercam sa optimizez aceasta pagina pe Google.De asemeni,daca e posibil, e ideal daca poti include DOAR keyword-ul de baza in header tag-ul

SEO Sites

ar putea fi un tag header perfect.

Nota: daca folosesti un program de editare html cum ar fi Dreamweaver, tot ceea ce trebuie sa faci este sa selectezi textul pe care vrei sa-l faci tag header asa cum se poate vedea mai jos:

H1 in Macromedia Dreamweaver

…si apoi sa dai click pe butoanele din meniul proprietati, si sa selectezi "heading 1" asa cum se poate vedea mai jos.Aceasta comanda va cuprinde automat textul tau ca fiind tag header.

Dreamweaver H1 Control 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamt, cod 610126Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro