NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO .Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Cap 10. Crudul adevar despre Google page rank si cum sa-l folosesti pentru a-ti depasi competitorii

Index articol
Cap 10. Crudul adevar despre Google page rank si cum sa-l folosesti pentru a-ti depasi competitorii
Cum se calculeaza Page Rank-ul
Continuare calcul PR
Continuare
Toate paginile
Link Sponsorizat

Scopul acestei lectii este de a te invata urmatoarele:

  • ce este Google page rank-ul
  • cum se calculeaza page rank-ul
  • cum sa canalizezi(pui in cos) page rank-ul catre "money pages" ale tale.
  • cum sa canalizezi page rank-ul corect pentru a creste rank-ul site-ului tau.


De multe ori am aceleasi intrebari…

Multe persoane cred ca Page rank este de fapt rank-ul website-ului in motoarele de cautare. Deci Google page rank ar insemna ca au rank pe Google. De exemplu, daca as avea un Google Page rank de 5, aceasta ar insemna ca am rank-ul 5 pe Google pentru keyword-ul meu.
Este complet gresit. Google page rank nu are nici o legatura cu locul unde faci rank pe Google pentru keyword-ul tau sau fraza keyword.
In lectiile anterioare am trecut peste aceste aspecte, foarte pe scurt, explicand ce este Page Rank si cum poti vizualiza page rank-ul paginii tale.

Ce este Google PAGE RANK?

- Google Page rank este pur si simplu modul in care Google afiseaza cat de importanta este pagina ta. Google presupune ca atunci cand o pagina web face un link catre o alta pagina web, se acorda de fapt "un vot" catre acea pagina. Cu cat ai mai multe voturi pentru pagina ta, cu atat mai importanta va fi.

- De asemenea Google ia in considerare importanta acelor pagini care fac link catre tine. Daca multe pagini web au link catre pagina care face referire la pagina ta, atunci votul lor va fi de mai mare importanta si va creste Page Rank-ul mai mult. Vezi imaginile de mai jos care reprezinta grafic ceea ce am spus.

In imaginea de mai jos , site-ul A aduce mai mult page Rank catre site-ul tau deoarece mai multe site-uri au link catre el.
Linking Page rank
In timp ce site-ul B are doar 2 voturi (link-uri).
Page rank

Site-ul A are 4 voturi (link-uri) si de aceea site–ul A e mai important decat site-ul B care are doar 2 voturi.
De exemplu sa spunem ca un oras a votat daca vor sau nu sa promulge o lege. Si ca au fost 3 parti care au votat.

  • Primarul
  • consiliul
  • cetatenii

Acum, ce vot va conta mai mult? Presupun ca votul primarului ar conta mai mult decat votul consiliului si al cetatenilor. Liderul e logic ca e mai important decat ceilalti doi. Votul Consiliului si al cetatenilor tot ar conta, dar nu atat de mult ca al primarului. Page rank-ul functioneaza in mod similar. Un link sau un "vot" de la acele pagini care sunt importante vor creste mai mult page rank-ul tau decat cele venite din partea celor care nu sunt atat de importanti. Retine, pentru a putea spune cat de importanta este pagina ta, foarte simplu trebuie sa numeri paginile catre acea pagina si de asemeni sa afli importanta acelor pagini care voteaza acea pagina. Ai inteles?

Pentru a afla Google Page rank-ul site-ului tau, trebuie sa downloadezi Google toolbar. Poti downloada gratuit de pe pagina: http://toolbar.google.com. O data ce ai instalat Google Toolbar , va fi plasat acest toolbar in browerserul tau de web. Si in acest caz Internet Explorer-ul va arata ca mai jos:

Observa mica bara verde care indica page rank-ul. Daca plasezi mouse-ul peste aceasta bara verde vei vedea page rank-ul asa cum e in imaginea de mai jos: 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamţ, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro