NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO.Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Cap 4. Popularizarea site-ului pe Google folosind instrumente offpage - Vizualizare raport

Index articol
Cap 4. Popularizarea site-ului pe Google folosind instrumente offpage
prezentare
titlul paginilor
seoelite
raport
Link Sponsorizat


Vizualizarea raportului

Vizualizarea raportului ne va indica o cantitate de informatii foarte importante pe care trebuie sa le stim pentru a putea depasi rank-ul acestui site. Primul lucru ce il putem face este sa ne uitam la coloana cu Textul ancora:

Asa cum am mentionat si mai sus, textul ancora joaca un rol extrem de important in a avea un rank bun pe Google si celalalte motoare de cautare importante.
Priveste aceasta pagina ce are link catre www.seochat.com. Observa ca textul ancora este "seo chat"

In timp ce vei vizualiza raportul din cadrul programului SEO Elite, vei observa ca www.seochat.com are sute de link-uri secundare care contin cuvintele "seo chat" in interiorul textului ancora. Acest este un mare plus pentru ei si reprezinta ceva ce ar trebui sa imiti!
Acum sa derulam meniul spre stanga si sa ne uitam la coloana cu adresa IP

*website-urile favorizate de google ce au multe link-uri localizate pe adrese IP diferite

Daca analizezi acest lucru, realizezi ca Google da prioritate acelor website-uri care au link-uri pe multe adrese IP, decat cele carora au link-uri multe pe aceeasi adresa IP.Aceasta ajuta sa elimine posibilitatea ca oamenii sa poata controla motoarele de cautare.
Daca Google nu s-ar uita la adresa de IP, as putea crea f.simplu un site cu mii de pagini si sa-I fac link catre un alt site al meu, cuprins in acele pagini. As avea mii de link-uri ce indruma spre site-ul neu, ceea ce probabil mi-ar da un rank de #1.
Din nefericire Google este mult mai istet decat atat, si facand acel lucru, nu va functiona, deoarece, toate link-urile partenere ar avea aceeasi adresa IP.
Oricum, sa ne intoarcem la adresa de IP. Pe masura ce derulam, click pe titlul coloanei "IP Address"pentru a sorta coloana, si vom observa ca www.seochat.com are de asemeni multe link-uri de pe adrese IP diferite. Aceasta reprezinta de asemeni un mare plus pentru el!
In continuare ne vom uita la coloana intitulata Page Rank

Daca dam click pe titlul coloanei Page Rank, va sorta coloana pentru noi. Poti imediat observa ca www.seochat.com are 1 link de la 1 pagini web cu page rank de 6.

Ceea ce este un lucru foarte bun, si ridica page rank-ul www.seochat.com si de asemeni rank-ul acestora.

Nota: Cand obtii un link de la un website cu page rank mare catre site-ul tau, va creste page rank-ul paginii tale mult mai mult decat daca un site cu un rank inferior va avea link catre tine. Gandeste-te la paginile cu rank mare ca fiind o "galeata cu apa".Cand fac link catre tine, toarna un anumit procent de apa in galeata ta, dandu-ti mai multa apa(page Rank). Daca un site cu un Page Rank inferior face legatura cu tine, ei au mai putina "apa" si deci cand ei "toarna apa" in galeata ta, nu va fi chiar foarte multa.

Vizualizarea analizei

In continuare ne vom uita la butonul "Analysis View".


Daca dam click pe coloana intitulata "Anchor Text" va sorta coloana in ordine descrecatoare. Poti observa ca cele 2 cuvinte ce sunt gasite cel mai des in link-urile secundare ale site-ului www.seochat.com au ca text ancora, cuvintele "seo" si "chat".
94,1 % din majoritatea link-urilor secundare ce fac legatura cu www.seochat.com contin cuvantul "dieta" si 94,1 % contin cuvantul "chat".
Aceasta este doar o alta modalitate de ati arata de ce www.seochat.com isi depaseste competitorii. Vei vrea sa copiezi aceste procente cand vei optimiza site-ul tau si sa faci ca alte site-uri sa-si doreasca un link catre tine.
Din nou, poti face acest lucru manual cu ajutorul unei fise de lucru Excel, daca doresti acest lucru. Daca ne gandim este doar o problema de matematica

- Daca procentele tale sunt prea mari, google poate gandi ca faci "spam" si s-ar putea sa nu-ti ofere un rank prea bun
- Daca procentele tale sunt prea mici, Google ar putea gandi ca site-ul tau nu este atat de important pentru a-I oferi un rank bun.

Va trebui sa incerci sa potrivesti aceste numere pe cat posibil si cele ale site-ului tau.

Acestea sunt doar cateva din lucrurile pe care le poti vedea rapid despre site-ul www.seochat.com prin folosirea catorva functii din soft-ul SEO Elite.
Acum vreau sa precizez ca nu este 100 % necesar sa folosesti Seo Elite pentru a putea analiza competitorii si pentru a-I depasi, dar este necesara analizarea lor. Poti face manual tot ceea ce SEO Elite face automat. Deci daca ai sau nu acest soft, nu este important. Lucrul important de luat in considerare este ca trebuie sa analizezi acele website-uri de top pentru a putea vedea ce fac ele pentru a avea un rank bun.
Facand un rezumat, ai invatat ca principalii factori offpage de optimizare sunt:
- Ce site-uri au link catre tine
- Numarul site-urilor care au link catre tine
- Page rank-ul dat de google al site-rilor ce au link catre tine
- Titlul paginilor site-urilor ce au link catre tine
- Textul ancora(fix) folosit in link-ul ce face legatura cu tine
- Numarul si tipul link-urilor ce leaga website-urile ce au link spre tine
- Numarul link-urilor din exterior al paginilor ce au link catre tine
- Numarul total al link-urilor pe site-ul ce are link spre tine
- Daca website-urile ce au link spre tine sunt sau nu considerate de catre Google ca avand autoritate
- Adresa IP a site-urilor ce au link catre tine
- Plus alte lucruri pe care le vom discuta mai tarziu 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamt, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro