NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO.Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Cap 9. Strategii de crestere a rangului site-urilor interne

Index articol
Cap 9. Strategii de crestere a rangului site-urilor interne
analiza onpage
important
Toate paginile

Acum ca stii cum sa ai un rank bun pentru homepage(index.htm.page), as vrea sa-ti arat alte lucruri pe care trebuie sa le faci pentru a avea un rank bun pentru paginile interne. Pentru a putea face acest lucru, as vrea sa folosesc un website ca exemplu pentru a arata cum trebuie sa-ti structurezi link-urile interne in interiorul paginii tale si un exemplu de website care sa-ti arate ceea ce nu trebuie sa faci. Cred ca vei fi surprins sa afli ca peste 90 % din site-urile de pe internet nu au un link intern adecvat.

Nota: Internal Linking = este modul in care tu faci link catre alte pagini din interiorul website-ului tau.

Iti amintesti ca in lectiile anterioare te-am invatat importanta folosirii keyword-urilor in textul ancora a link-urilor catre tine. Textul ancora este singurul factor important pentru a avea un rank bun pe motoarele de cautare. Nu numai ca trebuie sa obtii link-uri care sa contina keyword-ul de baza in textul ancora , dar de asemeni trebuie sa ai link-uri catre alte pagini web in interiorul website-ului tau, folosind keyword-ul in Textul ancora.

Link Sponsorizat

Sa dam un exemplu

Un site ce are un link intern foarte bine structurat : http://www.mikes-marketing-tools.com


Acesta este un site cu tema de marketing , creeat si detinut de catre Michael Wong. Michael Wong este un optimizator de motoare foarte mult apreciat, deci stie exact ce are de facut cand e vorba despre linking intern.
Daca ne uitam la site-ul sau, vei observa ca in coloana din partea dreapta , face link catre alte pagini, in interiorul site-ului, folosindu-se de keyword-urile de baza incearca sa optimizeze fiecare pagina in parte.

De exemplu a optimizat multe din paginile interne ale site-ului pentru diferite nume din domeniul Internet Marketing:

  • Armond Morin
  • Marlon sanders
  • Corey Rudl
  • Key Evoy
  • Neil Shearing
  • Perry Marshal


ANALIZA ONPAGE

Sa ne uitam la una din aceste pagini. Daca dam click pe link-ul ce indica "Marlon Sanders", ne va duce pe pagina web pe care Michael a optimizat-o pentru keyword-ul "Marlon Sanders"
Vei observa imediat ca Michael face multe din tehnicile de optimizare onpage care ti le-am aratat mai devreme. A plasat "Marlon sanders" in titlul pagini.

A plasat "Marlon sanders" in tag-ul header

si de asemeni in partea din stanga sus a paginii sale.

A scris cu bold "marlon sanders" si l-a mentionat pe parcursul paginii

Asa cum am mentionat si mai devreme, factorii de optimizare onpage sunt lucruri pe care ar trebui sa le faci, dar daca ai face doar asta, nu ai ajunge in topul motoarelor de cautare pentru keyword-ul respectiv.


IMPORTANT: Retine ca baza sunt link-urile. Hai sa conectam site-ul lui Michael la SEO Elite, pentru a vedea repede textul ancora folosit pentru a face link pe aceasta pagina web.
Daca sortam coloana "anchor text" in ordine crescatoare, putem observa toate link-urile catre aceasta pagina, care contin cuvantul "Marlon Sanders"

Acum sa cautam in coloana din partea stanga si sa o sortam in ordine crescatoare. Observa ca multe din paginile de link catre pagina web Marlon Sanders, sunt de fapt pagini continute in acest site! Fiecare pagina web din interiorul propriului sau site poate fi considerat ca un "vot" catre pagina web Michael Sanders.
Retine, sa ai cat ai mai multe "voturi" sau link-uri, care sa indice spre pagina ta.

Si in final sa ne uitam la tab-ul Analysis View din Seo Elite.

Surpriza: vei vedea ca cele doua keyword-urile care se afla in top sunt:
- marlon
- sanders
Keyword-urile "Marlon" si "Sanders" apar de 139 de ori in textul ancora care face link catre pagina web Marlon Sanders.
E corect sa ne gandim ca webpage-ului lui Michael va avea rank 1 pe Google pentru aceasta fraza? Sa aruncam o privire.
Mergi pe Google si introdu: Marlon Sanders si vezi ce pagini vor fi afisate in top.
Te scutesc de efort. Sa aruncam o privire mai jos:

Ce a facut ca pagina lui Michael sa se afle in top? Mai multe lucruri dar cel mai important este link-ul intern din site-ul sau. Acesta este un lucru pe care il poti imita cu usurinta pentru site-ul tau. Exista sanse, ca ceilalti sa nu o faca!
Asa cum am mentionat anterior, Michael este un optimizator profesionist, deci un bun model pentru link intern. Michael este autorul cartii: Strategii de optimizare pentru motoare de cautare.
RETINE: daca poti acorda un "vot" pentru o pagina situata in interiorul site-ului tau, folosindu-te de keyword-ul tau de baza in textul ancora care face link-ul catre acea pagina, aplica acest lucru de fiecare data. Asa cum am vazut de pe pagina lui Michael Wong, facand acest lucru, iti poti ajuta rank-ul sa ajunga in top pentru keyword-urile care nu au multa concurenta, asa cum e exemplul keyword-ului "Michael Sanders".

 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamt, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro