NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO.Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Optimizeaza cuvintele nepotrivite si foarte posibil nu vei avea rezultate - Software si utilitati pentru cuvintele cheie

Index articol
Optimizeaza cuvintele nepotrivite si foarte posibil nu vei avea rezultate
Nu incepeti prin a optimiza cuvantul cheie seo site
Codul sursa al paginii
Software si utilitati pentru cuvintele cheie
Link Sponsorizat

Tine minte, idea principala care sta in spatele unei bune cotari pe Google, este de a analiza site-urile cu rank-ul cel mai bun, pentru a afla ceea ce fac pentru a fi in top, dar de asemeni, sa facem un pic mai bine, pentru a obtine un rank mai bun.

Vom continua sa facem acelasi lucru , pentru celalalte 2 keyword-uri pe care le-am gasit.Ideal este sa analizezi 5 site-uri care se afla in top, pentru fiecare keyword.

Nota: daca cele 5 site-uri pentru un anume keyword au un page rank pe google de 6 sau mai mare de 6, probabil nu este chiar cea mai buna idee sa "ochim" acelasi keyword, cel putin nu pana nu avem un traffic initial pentru keyword-uri care au mai putina competitie.

Mai devreme am specificat ca cercetarea keyword-ului este foarte importanta in construirea traficului.Alte resurse foarte bune construirea keyword-ului si gasirea unor fraze nisa ,include urmatoarele:

http://freekeywords.wordtracker.com/

(versiunea web-based a site-ului goodkeywords.com)

Cost: gratis
Wordtracker
Cost platit 1 sg data :87$
Keywordlocator
Acestea sunt cuprinse in capitolul 1 si primii pasi de care ai nevoie pentru a putea allege ce "keyword-uri" trebuie sa folosesti.Acesta este probabil pasul cel mai important in optimizarea oricarui site.Trebuie sa cladesti o fundatie solida prin selectarea keword-urilor cu gradul indicat de competitie ,altfel esti sortit ratarii. 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamt, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro