NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO.Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Optimizeaza cuvintele nepotrivite si foarte posibil nu vei avea rezultate - Nu incepeti prin a optimiza cuvantul cheie seo site

Index articol
Optimizeaza cuvintele nepotrivite si foarte posibil nu vei avea rezultate
Nu incepeti prin a optimiza cuvantul cheie seo site
Codul sursa al paginii
Software si utilitati pentru cuvintele cheie

De ce? Ve-ti intreba..Daca un cuvant cheie este cautat de atatea ori in Google atunci de 100 de ori din 100 competitia pe care trebuie sa o castigati va fi extrem de dificila.Nu acest lucru trebuie facut acum. Pentru moment, crede-ma pe cuvant, te voi invata mai tarziu de ce incepand cu aceste fraze foarte competitive nu este recomandat.

Hai sa ne uitam putin la Google, ca sa va pot arata exact cate site-uri concureaza pentru acest cuvant.Daca mergem pe google si introducem "strong>seo site", ve-ti vedea ca sunt aproximativ 6 de milioane de site-uri web ce concureaza pentru aceasta fraza cheie!

Rezultate motor de cautare pentru Seo site

Nu stiu ce crezi tu, dar parerea mea este ca e un numar coplesitor de site-uri impotriva carora trebuie sa concurezi, mai ales daca esti incepator.

La sfarsitul acestui curs, ve-ti fi eventual capabili sa tintiti numeroase cuvinte cheie cum ar fi "seo site", dar cel mai bine este sa incepeti cu cuvinte cu mai putina competitie. Obtine-ti traffic cu acele cuvinte, si apoi va focalizati pe cuvinte cheie mai importante.

Sa ne intoarcem la gasirea cuvantului cheie pe care vrem sa-l tintim.

Din prima figura putem filtra rezultatele noastre pentru a ne oferi o relevanta mai buna in alegerea cuvintelor cheie. Acest lucru putem sa il facem foarte usor, trebuie doar sa dati click pe "advertiser competition" pentru a arata rezultatele cu putini competitori si "Search volume: Luna in cauza" pentru a arata cel mai mare numar de cautari in luna precedenta.

Observam ca filtrarea ne-a ajutat sa gasim cele mai relevante cuvinte pentru campania noastra cum ar fi: "seo search engine optimization site", "seo sites", "seo site submission web"

Filtrare cuvinte relevante

Acestea ar putea fi posibilele cuvinte cheie pe care sa le cautam. O data ce avem lista de 3 sau 4 cuvinte cheie, este necesar de a naviga pe Google si sa verificam concurenta, pentru a vedea exact cat de greu va fi sa optimizezi cuvantul cheie specific.

Vom incepe cu cuvantul cheie "seo sites" deoarece oamenii cautand exemple de site-uri care sunt sau au fost optimizate, mai mult ca sigur incearca sa gaseasca cum sa isi optimizeze site-ul web si s-ar putea sa-ti cumpere cartea ta electronica despre seo.

Vei observa ca cel mai vizitat website despre "seo site" in momentul in care a fost scris acest e-Book este :

www.seoforgoogle.com/online-seo.cfm care nu este o adresa cu un nivel ridicat, deoarece nu este de tipul:

www.seoforgoogle.com

Aceasta este o veste buna pentru noi, deoarece de obicei daca o subpagina a unui website are multi vizitatori pe Google, avem un avantaj imediat daca alegem sa tintim acelasi cuvant cuvant cheie pentru numele paginii noastre, (ex.: www.domeniu.com). Pentru moment, pe masura ce voi intra in mai multe detalii voi explica de cum este mai usor sa ai mai multi vizitatori pe pagina ta decat pe a altora.

De asemeni se poate observa ca acest site are pe Google rangul 3.

Google Toolbar

Page Rank-ul de pe google il puteti afla descarcand Toolbar-ul Google 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamt, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro