NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO.Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Cap 2. Imbunatatirea rank-ului prin schimbarea unui factor de optimizare - Ingrosarea, inclinarea si sublinierea

Index articol
Cap 2. Imbunatatirea rank-ului prin schimbarea unui factor de optimizare
Adauga tag-uri header H2
Ingrosarea, inclinarea si sublinierea
  • O data ce am terminat de redactat documentul, ar trebui sa ingrosam, subliniem sau scriem inclinat unele dintre keyword-uri, numai o singura data maxim. Aplica o operatie de keyword sau iti va prejudicia mai mult decat iti va folosi. Include tag-urile image asa cum se cuvine
  • In continuare adauga tag-uri alt imagine in partea cea mai de sus a paginii tale (de obicei aceasta reprezinta header-ul graphic al paginii).Foloseste tag-urile image folosind textul "seo sites header".
Codul html utilizat pentru a adauga tag-urile image ar trebui sa arate astfel:

Cod IMG

Nota: daca folosesti Dreanweaver pentru a creea pagina ta, pur si simplu selecteaza graficul tau si apoi tasteaza "seo sites header" in casuta text "alt" cuprinsa in meniul proprietati. Vezi mai jos:
Tag-uri ALT
Apoi, click pe alte 2 imagini cuprinse in pagina ta si introdu alte 2 keyword-uri, plus un cuvant in plus, cum ar fi "graphic" sau "image"De exemplu, am folosi "search engine optimization site examples" si "seo web submission image". Acest lucru ne da siguranta ca Google nu-l va recepta drept spam.

Obliga Google sa citeasca prima data keyword-urile tale !

Aminteste-ti ca am stabilit ca Google citeste pagina ta, din partea staga sus, spre partea de jos dreapta. Asta se intampla in general, dar deoarece, majoritatea site-urilor au o coloana in partea stanga ce contine toate link-urile de navigare, asa cum se poate vedea mai jos:
Coloana link-uri dreapta
Google va vedea tot textul din coloana din partea stanga inainte de a citi corpul paginii. Acest lucru nu este folositor, deoarece am dori ca Google sa citeasca intai continutul!

Cum putem rezolva acest lucru? Am gasit un mic siretlic care va face astfel incat Google sa citeasca continutul paginii de web, inainte de a vedea continutul coloanei din stanga, ce contine link-urile de navigare.

Uite ceea ce trebuie sa faci:
In loc sa creezi un tabel ce ar arata astfel, si care reprezinta in essential cum ar arata.
Tabel 1
Ar trebui sa creezi un tabel care sa arate astfel:
Tabel 2

Facand acest lucru, Google va citi coloana de sus partea stanga/prima coloana (aceasta este etichetata ca fiind o coloana "goala") DAR va vedea ca este goala, si deci va citi continutul textului paginii tale si apoi va citi al doilea rand din stanga/ sau coloana, care va contine link-urile de navigare!

Aceasta este ceea ce trebuie sa faci!


In rezumat, vreau sa-ti subliniez faptul ca, chiar daca o buna optimizare online este ceea ce trebuie sa faci, nu astfel se fac schimbari importante in rank-ul motoarelor de cautare!


Aceasta este una din cele mai mari idei preconcepute din lumea motoarelor de cautare. Multi cred ca daca au o densitate a keyword-urilor, sau mutand keyword-urile in pagina in locuri potrivite, vei putea avansa in motoarele de cautare.


Nota: Densitatea keyword-urilor este procentul de cate ori apare un keyword in pagina ta, in comparative cu numarul total de cuvinte din pagina.

Exemplu:
Daca ar fi un total de 10 cuvinte pe pagina web si keyword-ul tau ar fi "dog", acesta fiind listat de 3 ori in pagina, densitatea cuvantului "dog" ar fi de 30 % (3/10=.30)


Inainte de a trece mai departe, vreau sa sti ca ceea ce ti-am aratat pana in present sunt doar metode de optimizare onpage. Acestea sunt lucrurile pe care ar trebui sa le faci pe pagina ta de web, dar acestea te vor ridica doar cu cateva pozitii in motoarele de cautare. Optimizarea offline este cea care iti va da un rank superior. Te voi invata care sunt factorii de optimizare offline, si cum sa fi sigur ca ai optimizat perfect pentru Google si alte motoare de cautare importante! 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamt, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro