NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO.Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Cap 9. Strategii de crestere a rangului site-urilor interne - Important

Index articol
Cap 9. Strategii de crestere a rangului site-urilor interne
analiza onpage
important
Toate paginile
Link Sponsorizat

IMPORTANT: Retine ca baza sunt link-urile. Hai sa conectam site-ul lui Michael la SEO Elite, pentru a vedea repede textul ancora folosit pentru a face link pe aceasta pagina web.
Daca sortam coloana "anchor text" in ordine crescatoare, putem observa toate link-urile catre aceasta pagina, care contin cuvantul "Marlon Sanders"

Acum sa cautam in coloana din partea stanga si sa o sortam in ordine crescatoare. Observa ca multe din paginile de link catre pagina web Marlon Sanders, sunt de fapt pagini continute in acest site! Fiecare pagina web din interiorul propriului sau site poate fi considerat ca un "vot" catre pagina web Michael Sanders.
Retine, sa ai cat ai mai multe "voturi" sau link-uri, care sa indice spre pagina ta.

Si in final sa ne uitam la tab-ul Analysis View din Seo Elite.

Surpriza: vei vedea ca cele doua keyword-urile care se afla in top sunt:
- marlon
- sanders
Keyword-urile "Marlon" si "Sanders" apar de 139 de ori in textul ancora care face link catre pagina web Marlon Sanders.
E corect sa ne gandim ca webpage-ului lui Michael va avea rank 1 pe Google pentru aceasta fraza? Sa aruncam o privire.
Mergi pe Google si introdu: Marlon Sanders si vezi ce pagini vor fi afisate in top.
Te scutesc de efort. Sa aruncam o privire mai jos:

Ce a facut ca pagina lui Michael sa se afle in top? Mai multe lucruri dar cel mai important este link-ul intern din site-ul sau. Acesta este un lucru pe care il poti imita cu usurinta pentru site-ul tau. Exista sanse, ca ceilalti sa nu o faca!
Asa cum am mentionat anterior, Michael este un optimizator profesionist, deci un bun model pentru link intern. Michael este autorul cartii: Strategii de optimizare pentru motoare de cautare.
RETINE: daca poti acorda un "vot" pentru o pagina situata in interiorul site-ului tau, folosindu-te de keyword-ul tau de baza in textul ancora care face link-ul catre acea pagina, aplica acest lucru de fiecare data. Asa cum am vazut de pe pagina lui Michael Wong, facand acest lucru, iti poti ajuta rank-ul sa ajunga in top pentru keyword-urile care nu au multa concurenta, asa cum e exemplul keyword-ului "Michael Sanders". 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamt, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro