NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO.Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Cap 7. Bannarea site-ului pe Google din greseala - Cum te asiguri 100% ca nu ai un link catre un vecin nedorit

Index articol
Cap 7. Bannarea site-ului pe Google din greseala
vecin nedorit
Link Sponsorizat


Deci cum te asiguri 100 % ca nu ai un link catre un "vecin nedorit?"Eu am solutia.
Sa analizam:
Pentru aceia dintre voi care sunt deja familiarizati cu operatiunea de face pe alti sa aiba link catre voi, stiti ca puteti cauta pe Google site-uri care au formulare de inscriere, prin care puteti cere link-ul dvs.

Vei observa ca poti introduce:
- numele site-ului tau (textul ancora)
- URL-ul site-ului tau
- descrierea site-ului tau
- URL-ul unde site-ul tau ofera reciproca( locatia unde pe site-ul tau ai adaugat link-ul lor)
Acesta este un mod excelent de a face link cu ceilalti cand esti incepator. O modalitate "isteata" pentru a obtine foarte multe website-uri cu formulare de inscriere la care pe poti inregistra:
1) Acceseaza Google
2) Introdu urmatoarea fraza in casuta de cautare exact asa cum e scrisa mai jos:
Keyword :"Please also suggest my link to the LinkPartners.com Directory".

Nota: inlocuieste "keyword-ul" cu orice alt cuvant pe care il cauti in tema site-urilor care au legatura cu tema ta.

Daca as vrea sa gasesc site-uri ce au legatura cu "seo site" as introduce: SEO Site "Please also suggest my link to the LinkParteners.com Directory"
("Te rog de asemenea sa sugerezi link-ul meu care Directorul LinkParteners.com")
3) O data ce ai facut acest lucru si ai dat click pe submit, Google va returna o lista gigantica de website-uri ce au formulare de inscriere la care poti adera prin link-ul tau. Fa acest lucru, fiind o modalitate de a obtine foarte multe link-uri!
De asemenea, mai este o modalitate de a obtine alte link-uri catre website-ul tau. Exista un site care iti va permite sa faci schimb de link-uri cu alte site-uri care au legatura cu tema ta si sunt activ interesate in schimbul de link-uri.
Fiecare membru are un "rating" asemanator cu un rating Ebay. Rating-ul iti va indica cate schimburi de link au primit, si de asemeni, si cate din aceste cereri au fost finalizate cu un schimb de link-uri.

Simplu, fa schimb de link-uri cu site-uri care au o mare cautare si vei primi cu siguranta un raspuns. In plus, contactarea website-urilor se face prin intermediul site-ului nostru, si deci nu vei fi in pericol de a avea "spam".
Vei observa ca site-ul de mai sus are 5 cereri de schimburi pentru link si ca le-a onorat pe toate 5. Ar fi un bun site cu care sa faci schimb de link!
Cu usurinta poti obtine 100 de link-uri reciproce in mai putin de o saptamana. Sau in chiar mai putin de cateva zile.
Acum site-ul nou nout are deja mii de site-uri cu care poti face schimb de link.Deci, iti sugerez sa vizitezi site-ul, sa te inregistrezi gratuit, si sa incepi sa faci schimburi de link.O data ce te-ai inregistrat, poti sa doar astepti ca ceilalti membrii sa te contacteze si sa ceara link catre tine!
Am fost inregistrat timp de 2 zile si am avut mai mult de 20 de noi link-uri catre site-ul meu fara nici un efort din partea mea. Singurul lucru pe care l-am facut a fost sa adaug link-ul lor pe pagina mea , o data ce ei l-au adaugat pe al lor!
Deci ce este acest site?
http://www.linkmetro.com

Aici ai doua demo-uri video care au fost create pentru a-ti arata procesul simplu a schimbarii link-urilor prin acest site:

Demo video 1 : (Cererea pentru un schimb de link-uri)
http://www.linkmetro.com/Demos/Demo1.htm

Demo video 2 : (Cum aprobi o cerere de link)
http://www.linkmetro.com/Demos/Demo2.htm
Iti sugerez sa folosesti avantajele acestei resurse gratuite, cat inca este gratis. 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamt, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro