NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO .Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Cap 10. Crudul adevar despre Google page rank si cum sa-l folosesti pentru a-ti depasi competitorii - Continuare

Index articol
Cap 10. Crudul adevar despre Google page rank si cum sa-l folosesti pentru a-ti depasi competitorii
Cum se calculeaza Page Rank-ul
Continuare calcul PR
Continuare
Toate paginile
Link Sponsorizat


http://www.linkreferral.com/
http://www.marketingtips.com/creditcards
http://www.marketingtips.com/tools.html
http://www.zabang.com/affiliate?a=111244
http://www.marketingtips.com/domains2.html
http://bannersgomlm.com/cgi-bin/ref/index.cgi?%20dist=marketingtips
http://www.marketingtips.com/copy.html

Sfat: Acum putem vizita aceste pagini manual si putem cauta daca pe aceste site-uri care ar putea avea mii de pagini, putem gasi link la site-ul nostru. Acest lucru ar dura foarte mult. Din nou, acesta e motivul pentru care folosesc SEO Elite pentru a face treaba grea. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci link-ul principal al paginii si SEO Elite va cauta prin toti partenerii de link pentru a spune daca fac link reciproc.
Retine, scopul acesteia, este de a sterge un link, daca website-ul respectiv nu mai are link catre noi; asadar am trece Page Rank catre paginile noastre web, decat sa trecem o portiune a Page Rank-ului catre acesti "link parteners". Daca nu fac link inapoi catre noi, atunci de ce sa le transferam parte din Page Rank-ul nostru?
- deschide SEO Elite
- selecteaza butonul 4
- introdu paginile de link si click ok
O data ce SEO Elite a terminat de rulat, ne va spune rapid daca aceste site-uri au link catre noi.

Putem sterge toate link-urile catre alte site-uri, si numai aceasta actiune in sine va aloca mai mult PR catre paginile noastre si ne va ajuta sa avem un rank mai bun imediat!
Acesta este un mare secret pe care nu multi webmasteri il cunosc. Nu as vrea ca sa-l afle oricine. Asa ca pastreaza pentru tine aceste informatii. Incearca sa aplici, parcurgand manual aceste tehnici sau cu ajutorul SEO Elite. Indiferent de modul in care aplici, va functiona. Lucrul important este sa aplici in practica! 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamt, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro