NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO.Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Cap 10. Crudul adevar despre Google page rank si cum sa-l folosesti pentru a-ti depasi competitorii - Continuare calcul PR

Index articol
Cap 10. Crudul adevar despre Google page rank si cum sa-l folosesti pentru a-ti depasi competitorii
Cum se calculeaza Page Rank-ul
Continuare calcul PR
Continuare
Toate paginile
Link Sponsorizat

Page A: 0.15+ (0.85*(1/2 )) =0 .575
Page B: 0.15+ (0.85*(1/2 )) =0 .575
Page C: 0.15+ (0.85*(1/2 )) =0 .575

Dupa o singura iteratie page rank-ul tuturor paginilor ar fi de 0.575
Deci prin legarea tuturor paginilor intre ele am maximizat page rank-ul pentru site-ul nostru.
Poti continua sa te joci astfel, facand link pe pagina ta si poti trimite mai mult PR catre pagini carora vrei sa le acorzi un rank mai mare, si scanzand PR-ul acelor pagini unde nu-ti pasa atat de mult de rank-ul lor. Poate fi un instrument foarte puternic.
Te gandise-i la asa ceva?
Daca nu, nu dispera. Prima oara cand am invatat cum a fost calculat PR-ul , nu am inteles nici eu. Continua sa recitesti ceea ce eu te invat si incearca pe paginile tale si vei gasi intelesul.
Esti pregatit pentru un truc foarte puternic pe care eu il folosesc pe toate website-urile mele?
Retine formula pentru PR: 0.15 +( 0.85 *( "o parte" a PR-ului oricarei pagini care face link) )= PR-ul pagini tale, "o parte" a PR-ului oricarei pagini care face link se calculeaza tinand cont de Page Rank-ul curent al paginii web si impartindu-l la numarul total de link-uri de pe acea pagina.
Deci prin indepartarea tuturor link-urilor nefolositoare de pa pagina, vei putea da mai mult PR celorlate pagini care fac link catre tine. De ce este important? Retine, cu cat o pagina are un PR mai mare, cu atat va avea un rank mai bun.
Deci, care sunt link-urile nefolositoare? Link-ul nefolositor ar putea fi, atunci cand faci link catre alt website si ei nu fac link catre tine. Facand link catre ei , le dai un procent din Page Rank-ul tau, care ar putea fi plasat catre alte pagini din interiorul site-ului tau. Daca link-ul partener nu face link catre tine, nu mai fa niciodata link catre ei. Nu face decat sa-ti afecteze rank-ul tau!
Am vazut site-uri care au avansat sute de pozitii prin simpla analiza a paginilor de link si prin faptul ca s-au asigurat ca partenerii de link au linkat inapoi. Daca nu o fac, trebuie sa-I stergi din link-urile tale. Si vei avea un beneficiu din aceasta.
Cu o zi inainte de a redacta aceasta lucrare, am parcurs toate paginile mele de link si le-am validat, astfel incat toate link-urile partenere sa aiba link catre mine. Daca nu aveau le-am sters. Mi-am verificat rank-ul astazi si sunt cu 10 pozitii mai sus decat eram ieri! Ar putea fi o pura coincidenta, dar acest lucru s-a intamplat de nenumarate ori pe alte site-uri ale mele!
Te stresez pentru a nu uita importanta monitorizarii link-urilor partenere!
De exemplu: Sa ne uitam la aceasta pagina
http://www.marketingtips.com/links.html

daca mergem pe pagina vom observa ca au link cu 7 site-uri 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamt, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro