NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO .Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Optimizeaza cuvintele nepotrivite si foarte posibil nu vei avea rezultate - Codul sursa al paginii

Index articol
Optimizeaza cuvintele nepotrivite si foarte posibil nu vei avea rezultate
Nu incepeti prin a optimiza cuvantul cheie seo site
Codul sursa al paginii
Software si utilitati pentru cuvintele cheie
Link Sponsorizat

Vizualizeaza codul sursa (Source Code)

Fiecare website de pe internet este creat folosind un limbaj de programare numit "html". Pentru a putea vizualiza "codul html" care a fost folosit pentru a creea pagina, trebuie sa dam click pe "view", apoi "source" in interiorul motorului nostru de cautare asa cum se poate vedea mai jos:

Codul HTML al unei pagini

NOTA: Eu folosesc Mozilla Firefox care este putin mai diferit fata de Internet Explorer dar in acelasi timp browserul este si mult mai dinamic, practic, securizat si rapid fata de Internet Explorer. Il puteti descarca de aici sau de pe pagina oficiala Mozilla Firefox. Deasemenea recomandam sa faceti update la Internet Explorer 7.

Aceasta comanda va deschide un fisier text sau in cazul browserului Firefox se va deschide o noua pagina cu codul sursa pentru a putea vedea daca acest site isi optimizeaza ai sa "factori de optimizare".


Vezi fisierul text de mai jos:

Codul sursa al unei pagini

*Nota: Sunt 2 tipuri de metode de optimizare a motoarelor de cautare, optimizari "onpage" si "offpage". Vom discuta mai pe larg despre optimizarea "offpage" in capitolele ulterioare, deocamdata vom discuta despre optimizarea "onpage".

Optimizarea onpage

Daca folosesc sau nu, tag-uri header(de inceput) si daca plaseaza keyword-ul "seo sites" in interiorul acestor taguri.In cazul de fata, nu-l folosesc"SI nici macar nu folosesc nici un fel de header tag-uri!Ceea ce e un alt lucru important pentru noi!

Daca folosesc sau nu principalul lor keyword in tagurile ale website-ului.In cazul de fata, il folosesc, fiind unul din motivele principale pentru care au un rank ridicat pentru "seo sites".

Daca au ingrosat, subliniat sau scris inclinat cuvintele "seo site" sau nu, oriunde in cuprinsul paginii web. In cazul de fata, nu au folosit aceste lucruri. La o prima analiza, s-ar zice ca Page Rank-ul si tagule este motivul principal pentru care au reusit sa se pozitioneze in fruntea clasamentului pentru acest keyword.Ingrosarea este un lucru pe care il putem face imediat, si deci acum stim ca si noi trebuie sa ingrosam,cateva din keyword-uri pe parcursul materialului nostru.

Daca folosesc sau nu tag-uri image(imagine) si daca plaseaza keyword-ul "seo sites" in interiorul acestor tag-uri.In cazul de fata raspunsul este simplu, deoarece nu folosesc imagini deloc! Acest lucru poate fi folositor atunci cand incercam sa optimizam site-ul nostru. Fiind de asemeni un lucru pe care il putem utilize pentru a depasi rank-ul acestui site. Cel mai bine este sa adaugam imagini care au ca nume, keyword-ul nostru.De exemplu, putem insera o imagine si o putem denumi seo-sites-grafic1.jpg.

Ultimul lucru pe care trebuie sa-l luam in considerare este daca au plasat sau nu keyword-ul o data la inceputul materialului si la sfarsitul fiecarei pagini.Acest lucru fiind un alt lucru pe care il putem utilize pentru a optimiza site-ul nostru.

Acum stim ca putem depasi usor prin optimizare, acest website de rank 1.

Cel putin pentru factorii de optimizare pe care Google ii considera importanti.Motivul pentru care stim ca ii putem depasi, sunt urmatoarele lucruri pe care le-am aflat:

  • Site-ul nu foloseste keyword-ul "seo sites" in header tag
  • Site-ul nu a folosit tag-uri image care sa contina keyword-ul "seo sites"
  • Site-ul nu a plasat keyword-ul "seo sitesla sfarsitul paginii
  • Site-ul are un rank page de 3 care poate fi depasit. Putem cu usurinta sa ajungem la un rank page de 5.Iti voi arata pasii exacti pe care trebuie sa-I faci in capitolele ce vor urma.

Site-ul este cotat (ranked) cu subpagina sa (online-seo.cfm). Prin optimizarea indexului paginii noastre pentru acest keyword, ii putem depasii. 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat
Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamt, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro