NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO .Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Cap 9. Strategii de crestere a rangului site-urilor interne - Analiza onpage

Index articol
Cap 9. Strategii de crestere a rangului site-urilor interne
analiza onpage
important
Toate paginile
Link Sponsorizat

ANALIZA ONPAGE

Sa ne uitam la una din aceste pagini. Daca dam click pe link-ul ce indica "Marlon Sanders", ne va duce pe pagina web pe care Michael a optimizat-o pentru keyword-ul "Marlon Sanders"
Vei observa imediat ca Michael face multe din tehnicile de optimizare onpage care ti le-am aratat mai devreme. A plasat "Marlon sanders" in titlul pagini.

A plasat "Marlon sanders" in tag-ul header

si de asemeni in partea din stanga sus a paginii sale.

A scris cu bold "marlon sanders" si l-a mentionat pe parcursul paginii

Asa cum am mentionat si mai devreme, factorii de optimizare onpage sunt lucruri pe care ar trebui sa le faci, dar daca ai face doar asta, nu ai ajunge in topul motoarelor de cautare pentru keyword-ul respectiv. 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamt, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro