NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO.Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

Cap 2. Imbunatatirea rank-ului prin schimbarea unui factor de optimizare - Adauga tag-uri header H2

Index articol
Cap 2. Imbunatatirea rank-ului prin schimbarea unui factor de optimizare
Adauga tag-uri header H2
Ingrosarea, inclinarea si sublinierea
Link Sponsorizat
In continuare va trebui sa adaugam tag-uri header .Acesta poate fi gandit ca un subtitle pentru pagina noastra. Ar trebui sa plasezi al doilea keyword important in tag-ul header. Acesta va trebui plasat pe prima jumatate de sus a paginii.

Un bun tag header pentru exemplul nostru ar putea fi:

Sites with SEO web submission (de obicei este indicat sa plasezi keywordul principal in tag-ul H1 si keyword-ul secundar in tag-ul H2)

Dupa efectuarea acestor lucruri, putem creea continutul paginii noastre.Cand redactam continutul, incearca sa introduce din cand in cand keyword-ul de baza pe parcursul paginii.

Nota: Nu exagera. Daca doar repeti keyword-ul iar si iar, de genul: seo site with seo sites and I have a seo site with me making a seo site-Google, va repera imediat site-ul tau ca pe un spam si nu vei avea un rank bun. Deci, retine ca site-ul pe care il creezi, il faci pentru oameni reali.

Incearca sa mentionezi fiecare keyword intr-un mod natural pe parcursul redactarii, dar asigura-te sa incluzi cel putin unul din keyword-uri la interval de 1-2 paragrafe, depinzand de cat de mare e pagina ta.

Sfat: Fi sigur ca ai mentionat keyword-ul principal in partea stanga sus si partea dreapta jos a paginii.Un siretlic pe care imi place sa-l folosesc este acela de a include aceste cuvinte intr-o linie privind informatii despre drepturile de autor, la sfarsitul paginii.Pentru exemplul nostrum, aceasta ar putea fi o buna aplicare:

2005 copyright www.domain.com SEO Sites

Observati ca este cursiv si se incadreaza bine in context, fara a fi ciudat. 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamt, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro