NOI NU SUNTEM mega-penta-supra-doctori in SEO cu zeci de diplome luate de pe zeci de site-uri de SEO sau in urma unor cursuri simandicoase de SEO .Human SEO
NOI SUNTEM o echipa de oameni normali care am invatat din practica de ani de zile, ce trebuie sa facem. Cu sute de site-uri realizate si optimizate de noi, credem ca puterea exemplelor din portofoliul nostru este mult mai concludenta decat orice CV .
Verificare SEO pentru site-ul tau.
Aici va oferim cateva instrumentei foarte utile pentru a face o verificare a unui site! GRATUIT!
Citeste mai departe
Home

3 moduri sa cresti traficul pentru afacerea ta online

Link Sponsorizat

Cum cresc traficul pe site-ul meu web? Asta este intrebarea din mintea tuturor webmasterilor intr-un punct sau altul al proiectelor lor. Daca veti intra pe forumuri specifice SEO sau pentru webmasteri veti observa ca exista foarte multe posturi si thread-uri legate de trafic deoarece traficul unui site este sangele unei afaceri de succes pe internet. Daca nu ai trafic site-ul tau este mort in gaura neagra a Internetului.

Daca vei crede ca inceperea unei campanii de link-exchange ca un prim pas in cresterea traficului uni site web, atunci te inseli amarnic. Nu conteaza daca vinzi produse sau publici informatii gratuite despre un domeniu, atunci cand iei cu asalt forumurile si blogurile postand link-ultau peste tot nu esti pe calea cea buna. Exista o cale rea si o cale care duce spre succesul online.

1.Creeaza site-uri folositoare. Incepe cu un site care poate avea valoare pentru utilizatorul de internet. Nu conteaza daca vinzi produse sau publici informatii gratuite despre un domeniu, trebuie sa fie acel ceva care sil doresc toti. Indata ce ai un site, creeaza continut de calitate, ghiduri, si utilitare pe care le pot folosi vizitatorii tai.

2. Scrie articole. Scrierea de articole si includerea lor in directoare specializate pe articole iti expune link-urile site-ului tau altora, in plus te catalogheaza ca o autoritate in topicul ales de tine. Cheia unei redactari de succes este calitatea. Dupa ce termini de scris articolul, pune-ti intrebarea daca tu ai citi acest articol daca ar fi publicat de catre un ziar sau o revista. Daca nu iti vei citi articolul, de ce crezi ca altii vor pierde timpul citind articolul tau.

3. Utilizeaza forumul. Site-ul tau trebuie sa aiba macar un forum. Forumurile sunt o modalitate excelenta de a primi feedback de la vizitatori si clienti. Acest lucru te va ajuta sa iti imbunatatesti oferta prin utilizarea comentariilor date de catre utilizatori.

foarte important este sa vizitezi macar o data pe zi un forum legat de nisa site-ului tau. cel mai bun mod este sa iti pui o sintaxa in semnatura contului tau de pe forum cu site-ul care trebuie promovat. Raspunde la cateva mesaje cu idei ajutatoare si inteligente. Ocazional cam o data pe saptamana incepeti si dumneavoastra un topic in care puneti o intrebare provocatoare sau scrieti un articol interesant sau cel mai comun este sa impartasiti informatii valoroase pentru comunitatea in care va aflati. Niciodata sa nu incercati sa vindeti ceva in forum.

 

 

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Informatii

Deasemeni ca si la ofera de design web nu avem preturi predestinate pentru promovare site web pentru motoarele de cautare si marketing online. Singura optiune fiabila pentru noi si pentru dumneavoastra este sa ne contactati prin email sau prin telefon iar dupa o discutie in prealabil cu dumneavoastra, putem sa concepem o oferta personalizata special pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta mergand aici

Inscriere Membru

Suport Online

Link Sponsorizat

Termeni si conditii

Sample image Este interzisa cu desavarsire copierea de imagini sau text fara acordul scris al SC. GHICI COMPUTERS SRL. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea in judecata a persoanei in cauza.
Designed by SiteConstruct

PROTECTIA CONSUMATORULUI Tel: 0800.080.999; WEB: www.anpc.gov.roAdresa: Str. Alecu Russo nr. 12 bis, Piatra Neamţ, cod 610126 Tel.: 0233/217.090 Fax: 0233/219.810 Email: reclamatii.neamt@opc.ro